Cat castiga familia Kardashian dintr-o postare pe Instagram

In societatea digitala in care traim astazi, nu ne mai surprinde faptul ca din Instagram (sau Facebook, sau Youtube) se castiga destul de multi bani.

Cat castiga familia Kardashian dintr-o postare pe Instagram

De asemenea, nu vine in niciun caz ca o surpriza faptul ca familia Kardashian este printre cei care au cele mai mari venituri din social media.

Michael Heller, presedintele companiei de marketing digital Talent Resources, care se ocupa de majoritatea dealurilor pentru familia Kardashian, a dezvaluit, pentru Us Weekly, sumele de bani cu care sunt platite Kim, Kourtney si Khloe Kardashian, dar si Kylie Jenner, sora lor mai mica.

Asadar, se pare ca cea mai faimoasa dintre surori, Kim, este platita cu nu mai putin de 500.000 de dolari pe o singura postare de Instagram! Kim Kardashian are peste 95 de milioane de followers pe Instagram. Surorile sale, Kourtney si Khloe Kardashian, care au mai putin followers, castiga in jur de 250.000 de dolari per postare promotionala.

Cea mai mica dintre surori, Kylie Jenner, este si cea care castiga cel mai mult din familie, dupa Kim, bineinteles. Kylie are nu mai putin de 89 de milioane de fani pe Instagram si este si detinatoarea recordului pentru cel mai urmarit video de pe aceeasi retea sociala, asa ca veniturile ei se ridica la suma de 400.000 de dolari pentru o singura postare.

Multi bani, te-ai gandi, dar aceste sume astronomice sunt justificate, pentru brandurile care le platesc – produsele despre care posteaza orice membru al familiei Kardashian sunt sold out aproape instantaneu!

Citeste si:
Cum isi ingrijesc Kylie si Kendall Jenner tenul: 4 trucuri de la dermatologul vedetelor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people