Castigatorii ELLE STYLE AWARDS 2017

In decembrie, revista ELLE Romania aniverseaza 20 de ani pe piata romaneasca, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalitati ale modei si vietii artistice romanesti, printr-un eveniment plin de stralucire: ELLE Style Awards, anul acesta la a sasea editie.

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni si colaboratori ai revistei, muzica buna, tinute pline de imaginatie si culoare. Iata ingredientele care au contribuit la succesul celei mai asteptate petreceri a sezonului, desfasurata la Palatul Parlamentului, intr-un spatiu reinventat total pentru acest eveniment si descopera care sunt castigatorii ELLE STYLE AWARDS 2017.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvaluit publicului castigatorii celor zece categorii ELLE Style Awards.

Castigatorii ELLE STYLE AWARDS 2017

Tibi Clenci a castigat premiul pentru cel mai bun fotograf al anului, Cristina Savulescu a fost desemnata cel mai bun designer, Alexandru Simedru – cel mai bun tanar designer, iar premiul pentru stil personal i-a revenit Innei, pentru al doilea an consecutiv.

Stefania Ivanescu a fost desemnata cel mai bun model, iar Delia a primit premiul Best Pop Artist. George Soare a castigat premiul Best Hairstylist si Diana Ionescu a fost desemnata Best Make-up Artist.

Alina Ceusan a primit premiul Best Fashion Blogger. Pentru a doua oara a fost acordat premiul pentru cel mai bun brand romanesc, care a revenit, ca si anul trecut, brand-ului Musette.

Simona Halep a primit premiul special ELLE Woman, care i-a fost inmanat de Roxana Voloseniuc, redactor-sef al revistei ELLE Romania. Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloseniuc si Maurice Munteanu. Pe scena a mai urcat Antonia, care a sustinut un recital pentru invitatii galei.

Toti cei prezenti s-au bucurat sa fie alaturi de revista ELLE, acceptand fara rezerve provocarea redactiei de a adopta ineditul dress-code Artsy – „Express yourself!'.

La reusita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment: Stella Artois, Samsung, Lancôme, Iqos, After Eight, Sephora, Mercedes Benz, LOréal Professionnel.

Ne-au fost alaturi si partenerii nostri: Fives International, Max Media Production, BDG, Privileg Catering si Pepsi, carora le multumim mult pentru sprijin!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people