Castigatorii ELLE STYLE AWARDS 2016

Revista ELLE Romania a aniversat 19 ani pe piata romaneasca, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalitati ale modei si vietii artistice romanesti, printr-un eveniment plin de stralucire: ELLE Style Awards, anul acesta la a cincea editie.

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni si colaboratori ai revistei, muzica buna, tinute glam. Iata ingredientele care au contribuit la succesul celei mai asteptate petreceri a sezonului, desfasurata la Palatul Parlamentului, intr-un spatiu reinventat total pentru acest eveniment. Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvaluit publicului castigatorii celor zece categorii ELLE Style Awards 2016.

Dan Beleiu a castigat premiul pentru cel mai bun fotograf al anului, Andreea Badala (Murmur) a fost desemnata cel mai bun designer, Cristina Savulescu – cel mai bun tanar designer, iar premiul pentru stil personal i-a revenit Innei.

Alice Peneaca (cea care a fost imaginea de pe coperta ELLE decembrie, dar si prezentatoarea evenimentului) a fost desemnata cel mai bun model, iar Andra a primit premiul Best Pop Artist. Sorin Stratulat a castigat premiul Best Hairstylist si Ioana Stratulat a fost desemnata Best Make-up Artist.

Dana Rogoz a primit premiul Best Fashion Blogger. Pentru prima oara a fost acordat premiul pentru cel mai bun brand romanesc, care a revenit brand-ului Musette.

Marina Sturdza a primit premiul special ELLE Woman, care i-a fost inmanat de Roxana Voloseniuc, redactor-sef al revistei ELLE Romania.

Gazdele evenimentului au fost Alice Peneaca si Matei Dima, de la BRomania. Pe scena a mai urcat trupa Cats in the Rain, care a sustinut un recital live pentru invitatii galei.

Toti cei prezenti s-au bucurat sa fie alaturi de revista ELLE, acceptand fara rezerve provocarea redactiei de a adopta ineditul dress-code Jeans Couture. La reusita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment: Lancôme, Sephora, Kérastase, Huawei, Stella Artois, Mercedes-Benz, Mastercard, British American Tobacco.

Ne-au fost alaturi si partenerii nostri: Five’s International, Maxmedia Video Production, The Brothers M, Martini, Evian, Finlandia, Pepsi, Privileg Catering, Nespresso, Event Staff, Sabri Facility Services, MRA, AFMF, carora le multumim mult pentru sprijin!

Multumiri speciale lui Dan Basu, artist vizual!

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people