Castigatorii ELLE STYLE AWARDS 2015

Revista ELLE Romania a aniversat 18 ani pe piata romaneasca, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalitati ale modei si vietii artistice romanesti, printr-un eveniment plin de stralucire: ELLE Style Awards, anul acesta la a patra editie.

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni si colaboratori ai revistei, muzica buna, tinute glam. Iata ingredientele care au contribuit la succesul celei mai asteptate petreceri a sezonului, desfasurata la Palatul Parlamentului, intr-un spatiu reinventat total pentru acest eveniment.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvaluit publicului castigatorii celor zece categorii ELLE Style Awards.

Dan Beleiu a castigat premiul pentru cel mai bun fotograf al anului, Andreea Badala (Murmur) a fost desemnata cel mai bun designer, Andreea Castrase – cel mai bun tanar designer, iar premiul pentru stil personal i-a revenit Anei Morodan.

Alice Peneaca (cea care a fost pe pe coperta editiei noastre de iunie) a fost desemnata cel mai bun model, iar Inna a primit premiul „Best Pop Artist”. Sorin Stratulat a castigat premiul Best Hair Stylist si Alexandru Abagiu, pentru al treilea an consecutiv, premiul Best Make-up Stylist.

Anastasia Soare a primit premiul special ELLE Woman, care i-a fost inmanat de Roxana Voloseniuc, redactor-șef al revistei ELLE Romania. Pentru prima oara a fost acordat premiul Best Fashion Blogger, care i-a revenit lui Maurice Munteanu pentru blogul sau, Le Projet d’Amour.

Gazda evenimentului a fost Monica Barladeanu. Pe scena au mai urcat Inna & Carla’s Dream, care au sustinut un recital live pentru invitatii galei.

Toti cei prezenti s-au bucurat sa fie alaturi de revista ELLE, acceptand fara rezerve provocarea redactiei de a fi sexy, stylish, spirited. La reusita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment Sephora, Folli Follie, MasterCard, Mercedes-Benz, Huawei Romania,Thierry Mugler, Musette, Moroccanoil, Nespresso Romania, Roche Bobois.

Ne-au fost alaturi si partenerii nostri: Martini, Evian, Pepsi, Privileg Catering, Grace Couture, Purple Flowers, Five’s International, Max Media,The Brothers M si Safe Frame, carora le multumim mult pentru sprijin!

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din people