Casa lui Nicole Kidman, la un pas de a fi distrusă de incendiile din Australia

Nicole Kidman a dezvăluit că a fost la un pas de a-și pierde casa din Australia din cauza devastatoarelor incendii de vegetație din Australia.

Casa lui Nicole Kidman, la un pas de a fi distrusă de incendiile din Australia

Prezentă la decernarea Critics’ Choice Awards 2020, Nicole Kidman a vorbit pe covorul roșu cu un reporter despre modul în care incendiile de vegetație din Australia au afectat zona în care locuiește și faptul că a fost la un pas de a-și pierde casa. Actrița în vârstă de 52 de ani a declarat că, împreună cu soțul ei, cântărețul Keith Urban, a donat jumătate de milion de dolari în sprijinul organizațiilor care luptă împotriva incendiilor și pentru a salva vieți omenești, dar și animalele din zonă.

„Casa noastră este acum OK”, a declarat Nicole. „Însă a fost în pericol, a fost într-un imens pericol și zonele din apropiere au fost foarte, foarte grav afectate de incendii și arse”.

Suma pe care Nicole și Keith au donat-o este de 500.000. de dolari și ei încurajează pe toată lumea să doneze orice sumă este posibil. „Oricât puteti dona va fi incredibil de apreciată. Noi ne facem doar un pic datoria. Orice sumă donată.. Știu că țara, pompierii, pompierii voluntari, animalele – în termen de fauna și flora – toată lumea se implică foarte mult pentru a putea ajuta”.

Nicole Kidman a dezvăluit la începutul lunii ianuarie, pe contul său de Instagram, că va face această substanțială donație, împreună cu unele linkuri pe care oamenii din lumea întreagă le pot folosi pentru a dona bani.

„Susținerea, gândurile și rugăciunile familiei noastre se îndreaptă către toți cei afectați de incendiile din Australia”, a scris actrița pe Instagram. „Donăm 500.000 de dolari pentru The Rural Fire Services care fac atât de multe și ajută atât de mult în acest moment”.

Citește și:
Nicole Kidman, imagine inedită cu ocazia aniversării fiicei sale, Faith Margaret

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people