Carmen Brumă, primele declarații după ce a leșinat la Gala Unica 2019

Carmen Brumă a leșinat aseară la Gala Unica 2019, eveniment organizat la Palatul Bragadiru.

Carmen Brumă, primele declarații după ce a leșinat la Gala Unica 2019

Carmen Brumă a leșinat aseară, în cadrul Galei Unica 2019, organizată la Palatul Bragadiru.

Incidentul a avut loc înainte de ora 21:00. Cu toate că părea că se simte foarte bine, la un moment dat i s-a făcut rău. Carmen a afirmat în momentul în care a ajuns ambulanța faptul că se simte foarte obosită, iar acest incident s-a produs din cauza stresului acumulat, potrivit Unica.

„Urmează ceva dur, o ținută care o să vă scandalizeze, deci, pregătiți-vă emoțional”, a spus Carmen Brumă pe Instagram, cu doar câteva ore înainte de începerea evenimentului.

Ulterior, ea a oferit primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat, spunând că nu a fost la spital și că în prezent ea se simte bine. „Sunt bine! Nu am fost și nici nu sunt la niciun spital!”, a spus Carmen.

Carmen Brumă a reușit să atragă privirile tuturor cu rochia extrem de sexy și extravagantă pe care a purtat-o la eveniment. Ea a avut o rochie neagră, lungă până în pământ, cu spatele gol, care i-a pus silueta în valoare. Rochia este inspirată de cea creată de Guy Laroche, modelul fiind purtat de actrița Mireille Darc în 1972 în filmul „Le grand blond avec une chaussure noire,” regizat de Yves Robert. Rochia purtată de Carmen Brumă a fost creată de designerul Luiza Ganea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Unele alegeri se asuma nu se explica! #partytime #beyourself @luizaganea.ro @cristipascu_exclusive @unica.romania #iconicdress

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Rochia originala este expusa la Luvru! Noapte buna! @luizaganea.ro @unica.romania @cristipascu_exclusive

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) pe

Carmen Brumă este recunoscută datorită stilului ei de viață extrem de sănătos pe care îl are. Ea a lansat și un program online de slăbit în patru săptămâni, dar și o carte cu sfaturi și rețete de slăbit care au la bază experiența ei personală.

Citește și:
Romanița Iovan: Declarații sincere despre cum să fii în formă la 55 de ani

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people