Carla’s Dreams lanseaza single-ul “Beretta” cu videoclip oficial

Carla’s Dreams revine cu un nou single care se numeste “Beretta”, cu videoclip oficial in regia lui Roman Burlaca.

Carla’s Dreams lanseaza single-ul “Beretta” cu videoclip oficial

Piesa a fost compusa si produsa de Carlas Dreams (muzica, text, productie) si Alex Cotoi. Acesta din urma a produs toate piesele Carlas Dreams, devenite hituri, precum „Sub pielea mea', „Te rog', „Imperfect', „Acele', „Antiexemplu', „Pana la sange'.

Videoclipul piesei Beretta' a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca, pe baza unui scenariu si concept dezvoltate de Carlas Dreams impreuna cu el, DoP George Secrieru, produs de BR Films si Global Records.

Videoclipul este plin de simboluri si are la baza doua alegorii. Pictorul cauta femeia perfecta, incercand sa deseneze partile frumoase ale mai multor femei. El nu vede imaginea, pentru ca deseneaza cu suc de lamaie. Cand insa pune picturile deasupra focului, mereu apare acelasi desen – Hel, zeita mortii. Intr-un final, utilizand aceeasi tehnica de a picta fara a analiza rezultatul, il deseneaza pe Thanatos.

Povestea poate fi interpretata fie ca o discutie cu sinele despre lipsa de moralitate intr-un cuplu sau ca o constientizare a futilitatii cautarii hedoniste (Eros) si ajungere la un nihilism absolut prin sinucidere (Thanatos). Beretta este cel mai vechi producator de arme din lume, originar din Italia, care este si leaganul picturii.

Anul acesta, Carlas Dreams a sustinut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului „Antiexemplu', show regizat de artisti.

De curand, Carlas Dreams au castigat patru premii in cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect', Best Group, Spring Hit „Antiexemplu' si Summer Hit „Pana la sange'.

„Antiexemplu' si „Pana la sange' au dominat topurile radio si TV, clasandu-se pe locul 1 pentru multe saptamani si avand cate 16 milioane de vizualizari pe YouTube.

Carlas Dreams este jurat pentru al doilea sezon la X Factor (Antena 1). In primul sezon, a castigat impreuna cu concurenta sa, Olga Verbitchi.

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people