Care sunt calitățile pe care Smiley le apreciază la o femeie? Mărturisirile inedite făcute de artist

Smiley a vorbit cu sinceritate și fără prea multe rețineri despre calitățile pe care le admiră cel mai mult la o femeie și ce este fericirea pentru el.

Care sunt calitățile pe care Smiley le apreciază la o femeie? Mărturisirile inedite făcute de artist

Smiley a devenit de curând tată pentru prima dată. Artistul în vârstă de 37 de ani se poate declara împlinit, acum că familia lui s-a mărit. Însă, când vine vorba de viața personală, Smiley a păstrat întotdeauna discreția. 

Deși Smiley și Gina Pistol sunt împreună de aproape patru ani, cei doi și-au dorit să își țină povestea de dragoste pe care o trăiesc cât mai departe de ochii presei. În urmă cu un an, cei doi și-au făcut publică relația și au apărut tot mai des împreună pe social media, spre încântarea fanilor. Smiley a vorbit în cadrul unui interviu-fulger acordat revistei Viva! despre percepția pe care o are el asupra ideii de fericire. „Fiecare nouă zi când deschizi ochii, te uiți către Soare, ai lângă tine persoana iubită, știi că toți ai tăi sunt bine și că urmează o zi în care vei face ceea ce iubești cel mai mult, râzând, distrându-te, jucându-te, întâlnindu-te cu prietenii.”

Artistul a fost întrebat și ce anume admiră la o femeie, iar răspunsul lui este unul surprinzător. „Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește”, a declarat Smiley pentru sursa citată.

Pentru Smiley întotdeauna va fi importantă familia, drept dovadă persoanele pe care el le admiră cel mai mult sunt părinții săi. „Sunt mulți pe care îi admir din multe divizii ale vieții mele, dar, ca să fiu concret, aș spune că cel mai mult îi admir pe mama și pe tata”, a spus Smiley pentru Viva!.

Marți, 9 martie, Smiley și Gina Pistol au împărtășit cu mult entuziasm vestea că fetița lor s-a născut și este sănătoasă. Anunțul celor doi a fost însoțit de un video emoționant pe care l-au realizat cu câteva ore înainte de a deveni părinți pentru prima dată.

Recent, Smiley și Gina Pistol au avut prima apariție împreună pe rețelele de socializare după ce au anunțat venirea pe lume a fetiței lor. Cei doi au publicat un scurt video, prin intermediul căruia le-au spus urmăritorilor că fetița lor se simte foarte bine. „Salutare tuturor! Vă pupăm cu drag! Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine. Am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă”, a spus artistul.

Și Gina Pistol a intervenit și le-a mulțumit tuturor persoanelor care le-au transmis urări de bine. „Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă suntem într-un roller coaster emoțional. (…) Cea mai frumoasă surpriză a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și e minunată.”

Citește și:
Alex Rodriguez este decis să salveze relația cu Jennifer Lopez, iar aceasta este dovada

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people