Care mai este acum relația dintre Prințul William și Prințul Harry? Detalii surprinzătoare

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cei doi frați au decis să pună capăt animozităților din ultima vreme și să își dăruiască cadouri.

Care mai este acum relația dintre Prințul William și Prințul Harry? Detalii surprinzătoare

În ciuda tensiunilor din ultimul timp, Prințul William și Prințul Harry și-au dăruit cadouri, marcând astfel un soi de armistițiu de Crăciun, anunță Daily Mail.

Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan Markle, 39 de ani, i-au trimis Prințului William și familiei acestuia câteva cadouri pe care le-au achiziționat dintr-un butic exclusivist din Santa Monica.

Pe lângă cadouri, cei doi le-au oferit și felicitări lui William, Kate și celor trei copii ai lor: Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani, și Prințul Louis, 2 ani. Acestea au fost extrem de personale, fiind scrise chiar de către Meghan.

„Harry le-a trimis cadouri lui William și lui Kate, iar caligrafia a fost făcută de Meghan”, a anunțat Andrew Morton, autorul cărții Diana: Her True Story. Acesta a adăugat și că Ducele și Ducesa de Cambridge au trimis la rândul lor cadouri pentru Harry, Meghan și Archie, fiul lor. Andrew Morton a declarat de asemenea că Prințul Harry „intenționează să vorbească cu fratele și cu tatăl său de Crăciun”, anunță Daily Mail.

Prințul William și Kate Middleton își doreau să își petreacă Crăciunul în casa familiei lui Kate, din Bucklebury, Berkshire, unde ar fi trebuit să li se alăture și Pippa, sora Ducesei, soțul acesteia, James, și fiul lor, Arthur. Însă, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de pandemia de coronavirus, cuplul regal a fost nevoit să anuleze vizita. Așa că, Ducele și Ducesa de Cambridge vor petrece acasă, alături de cei trei copii ai lor.

În ceea ce o privește pe Regina Elisabeta a II-a, aceasta a decis să petreacă sărbătorile de iarnă alături de Ducele de Edinburgh la Castelul Windsor.

La începutul lunii, famila regală britanică s-a reunit la Castelul Windsor, după ce Prințul William și Kate Middleton au încheiat turneul de trei zile în jurul Angliei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

La reuniune au participat atât Ducele și Ducesa de Cambridge, cât și Regina Elisabeta a II-a, alături de Prințul Charles și Camila, dar și și Prințul Edward și soția sa, Sophie. Întreaga familie a ascultat melodii de Crăciun cântate de The Salvation Army Band și au transmis mesaje de mulțumire personalului și voluntarilor de la Castelului Windsor.

Citește și:
Cum se simt Kate Middleton și Prințul William de când Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video