Care mai este acum relația dintre Alex Rodriguez & Jennifer Lopez după apariția știrii că s-au despărțit

Știrile despre despărțirea cuplului Alex Rodriguez & Jennifer Lopez au șocat o lume întreagă la începutul lunii martie.

Care mai este acum relația dintre Alex Rodriguez & Jennifer Lopez după apariția știrii că s-au despărțit

Știrile care au apărut în ultima lună privind despărțirea cuplului Jennifer Lopez & Alex Rodriguez au luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că fanii celor doi îi vedeau cât de curând și căsătoriți.

La scurtă vreme după ce știrea potrivit căreia Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-ar fi despărțit a fost raportată de mai multe canale, cei doi au dat publicității o declarație comună în care susțin că toate zvonurile nu sunt corecte. „Știrile nu sunt corecte. Lucrăm la niște lucruri”, au declarat cei doi.

În plus, Alex Rodriguez a fost surprins în Miami, Florida, în timp ce se ducea către sala de sport și a fost întrebat de un reportez TMZ dacă este singur – iar răspunsul a fost ferm: „Nu. Nu sunt singur.”

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit publicației HollywoodLife care este în prezent relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. „Categoric sunt din nou împreună și fac tot ce le stă în putință pentru ca relația să funcționeze. Nu a fost un drum ușor, însă sunt foarte hotărâți. Viețile lor private sunt atât de interconectate cu afacerile lor și cu copiii încât chiar merită ca cei doi să încerce să refacă relația. Chiar formează o familie mare și fericită, alături de copiii pe care îi au, și amândoi au realizat că, deși trebuie să depună efort, merită să salveze relația. Jennifer este foarte sigură că nu vrea să îl piardă pe Alex”.

Aceeași sursă a mai precizat că „Jennifer este convinsă că relația lor poate fi de viitor. Jennifer nu își pierde vremea cu nimic ceea ce nu este în favoarea ei și întreaga poveste cu Alex a făcut-o să realizeze că nu vrea să treacă printr-o despărțire publică și știe că amândoi vor ca relația să funcționeze. Acum relația lor este foarte strânsă, se înțeleg foarte bine și par a fi uitat de întreaga poveste”.

Potrivit publicației People, Jennifer Lopez și Alex și Rodriguez încă sunt logodiți și sunt foarte bine în timp ce își petrec timpul în Republica Dominicană. „Deși Jennifer era la filmări, a reușit să-și petreacă timpul și cu Alex. A fost minunat pentru ei să își petreacă timpul împreună”, a declarat o sursă. „Amândoi par fericiți. Totuși, iau lucrurile încet. Mai au multe de aflat înainte ca relația lor să fie din nou minunată”, a adăugat sursa.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au început relația în februarie 2017. Cei doi s-au logodit în martie 2019 și au anunțat până acum că au amânat de două ori nunta pe care o programaseră, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Jennifer Lopez are doi copii din căsătoria anterioară cu Marc Anthony, iar Rodriguez are, și el, două fiice din relația cu fosta sa soție, Cynthia Scurtis.

Citește și:
Ce spune Ana de Armas despre împăcarea cu Ben Affleck

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people