Care mai e relația dintre Kim Kardashian și Kanye West după scandalurile recente

Kim Kardashian și Kanye West s-au aflat în centrul atenției în ultima vreme din cauza unor declarații șocante făcute de artist.

Care mai e relația dintre Kim Kardashian și Kanye West după scandalurile recente

Kanye West și Kim Kardashian încearcă în continuare să își rezolve problemele din căsnicie.

O sursă a declarat publicației People că celebrul cuplu „este foarte bine”, în ciuda scandalurilor în care a fost implicat pe durata verii, iar rapper-ul „are acum o stare mintală mai bună”.

„Kim și Kanye sunt mai bine acum. Kanye are acum o stare mintală mai bună. Încă mai trebuie să muncească pentru a-și salva căsătoria, însă Kim îi este alături și îl influențează. El nu o mai respinge și își dorește să fie cu familia lui”, a declarat sursa pentru People.

Căsătoria dintre Kanye West și Kim Kardashian a trecut prin momente dificile pe parcursul verii după ce rapper-ul în vârstă de 43 de ani și-a lansat candidatura la președinția SUA și a dezvăluit public detalii personale despre familia lui și despre relația cu soția lui în vârstă de 39 de ani.

„Kim este în continuare extrem de răbdătoare și înțelegătoare cu privire la dorința lui Kanye de a candida la președinția SUA”, a mai precizat sursa. „Ea își dorește doar ca următoarele luni să treacă mai repede și mai în liniște. Kim încearcă să stea mai retrasă în timp ce Kanye face ceea ce îl face fericit”.

Aceeași sursă a mai precizat că celebrul cuplu, dar și cei patru copii ai celor doi – fiicele North, în vârstă de 7 ani, și Chicago, 2 ani, și băieții Saint, 4 ani, și Psalm, în vârstă de 15 luni – au fost prezenți în weekend în Atlanta, Georgia ca o familie pentru a participa la slujbele pe care West le organizează în fiecare duminică.

Celebra familie a petrecut mai mult timp împreună în ultima vreme, deși West continuă să se concentreze pe campania sa electorală. Recent, aceștia au fost într-o excursie în Colorado, după ce au petrecut timp cu copiii lor în Republica Dominicană. Kim Kardashian s-a întors în Los Angeles alături de copiii săi, North, Saint, Chicago și Psalm, după vacanța în Republica Dominicană. Kanye însă a ales să rămână în Wyoming, chiar dacă excursia în familie a fost ideea lui pentru a-și readuce căsnicia pe linia de plutire.

Potrivit surselor, rapperul Kanye West e hotărât să locuiască acolo o vreme, însă Kim e fericită că s-a întors în L.A: „E greu să călătorească atât de mult cu copiii. Kim pare încă să se concentreze pe a-și repara căsnicia”.

„Nu prea vorbește despre planurile ei de viitor”, continuă sursa. „Dar deocamdată pare mulțumită cu decizia lui Kanye de a locui în Wyoming. El merge mai departe cu campania prezidențială. Nimeni nu îi poate schimba această decizie”.

Citește și:
Kim Kardashian și Kylie Jenner, apariție șocantă într-un videoclip

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people