Care este semnificația florilor alese pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Mai sunt doar câteva săptămâni până la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, iar viitoare

Care este semnificația florilor alese pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

De la anunțul logodnei în noiembrie 2017, familia regală a făcut publice mai multe detalii despre cea mai așteptată nuntă regală a anului. Deși nu știm încă cine va crea rochia de mireasă (probabil vom afla în ziua evenimentului), știm cine va face tortul și cine va pregăti aranjamentele florale.

Se pare că Meghan Markle a ales deja florile, selecția simbolizând iubire, familia și prosperitate, iar cea care se va ocupa de aranjamente va fi Philippa Craddock. Potrivit Town & Country, pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle se vor folosi trandafiri de grădină, degețel (Digitalis) și bujuori.

Philippa a declarat pentru Town & Country că a fost o plăcere să colaboreze cu familia regală, iar procesul a fost unul creativ și distractiv.

Se pare că Prințul Harry și Meghan Markle au decis să doneze după nuntă aranjamentele florale, însă ce simbolizează florile alese pentru acest eveniment?

Trandafirii albi sunt o alegere obișnuită pentru nunți și aceștia simbolizează inocența, puritate și tinerețe și, în psihologie, albul reprezintă un nou început. Probabil tocmai de aceea trandafirii albi au fost aleși pentru nunți.

Degețelul (Digitalis) este o floare mai puțin obișnuită, însă are o semnificație la fel de interesantă. Dacă sunt oferite cadou, aceste flori reprezintă dorința ca cel care le primește să se vindece de orice traumă și să fie nou fericit.

Bujorii, florile preferate ale lui Meghan Markle, vor fi incluse în buchetul de mireasă. Bujorii roz sunt de obicei aleși pentru nunți deoarece simbolizează iubirea, însă de obicei, la nunțile regale buchetul miresei este în întregime alb.

Deși Meghan a putut să aleagă ce flori și-a dorit pentru nuntă, există alte tipuri de flori care vor fi incluse în buchetul acesteia pentru a respecta tradiția. Potrivit Town & Country, la fiecare nuntă regală, buchetul de mireasă trebuie să conțină mirt, acesta simbolizând speranța și iubirea. Tradiția se păstrează de la nunta Reginei Victoria cu Prințul Albert în 1840.

În ceea ce privește aranjamentele florale, la catedrala unde va avea loc ceremonia (St. George, Chapel) vor fi aduse și mici ramuri de fag, mesteacăn și carpen. Se pare că fagul aduce noroc și succes, în timp ce mesteacănul pregătește oamenii pentru o nouă etapă din viața lor (căsătoria în acest caz), iar carpenul simbolizează entuziasmul și protecția.

  • Cei care sunt pasionați de flori pot vedea cum se cultivă macii și cum trebuie să ai grijă de gladiole.

Citește și:
Ce va ascunde Regina Elisabeta a II-a în aranjamentele florale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people