Care este noua cauză pentru care luptă Angelina Jolie?

Angelina Jolie, cunoscută pentru felul în care-și folosește imaginea în scopuri nobile, a pozat pentru o campanie inedită.

Care este noua cauză pentru care luptă Angelina Jolie?

Angelina Jolie nu se teme de ace. Actrița de 45 de ani a pozat recent pentru un portret realizat de fotograful Dan Winters, care are toate șansele să devină o imagine iconică.

Jolie a fost desemnată „nașa” Women for Bees, un program lansat de UNESCO și Guerlain pentru formarea și sprijinirea femeilor-apicultor din întreaga lume. În această calitate, vedeta a acordat un interviu în exclusivitate publicației National Geographic cu ocazia Zilei Mondiale a Albinelor, pentru a explica de ce este absolut necesar să le protejăm.

„Cu atât de multe motive de îngrijorare peste tot în lume și atât de mulți oameni care se simt copleșiți de veștile proaste și de realitatea a ceea ce se prăbușește, acesta este un lucru pe care-l putem gestiona”, a declarat Jolie. „Cu siguranță putem să intervenim cu toții și să contribuim.”

„Cred că mulți oameni nu conștientizează ce pagube produc. Mulți oameni încearcă doar să o scoată la capăt încă o zi”, a adăugat ea. „Vor să facă bine. Nu vor să fie distructivi. Nu știu ce să cumpere. Nu știu ce lucru să folosească. Deci cred că vreau să fac lucrurile mai simple pentru toată lumea, pentru că eu am nevoie de asta.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pentru fotografia în care albinele se cațără pe ea, Angelina Jolie nu a avut voie să se spele câteva zile. „A fost atât de amuzant să fiu coafată și machiată și să fiu unsă cu feromoni”, a spus actrița. „Nu am putut face duș trei zile înainte. Pentru că mi-au spus: „Dacă aveți toate aceste parfumuri, șampoane, mirosuri și chestii, albina nu știe ce sunteți.” Apoi îți bagi niște chestii în nas și în urechi, astfel încât albinele să nu aibă așa multe găuri în care să se strecoare.”

„Trebuie să stai complet nemișcat, ceea ce nu este ușor pentru mine”, a mai spus ea despre acele momente, povestind cum o albină i-a intrat pe sub rochie și a stat ascunsă acolo, explorându-i corpul, până la finalul ședinței foto. „Cred că o parte din mine se gândea că această creatură este văzută uneori ca fiind periculoasă sau usturătoare. Deci cum să fim în largul nostru cu ea? Ideea este că împărtășim această planetă. Ne afectăm unul pe celălalt.”

Jolie a menționat că a fost o senzație minunată să simtă „conexiunea cu aceste frumoase creaturi” și că se simte norocoasă că a trăit așa ceva.

Citește și:
Angelina Jolie dezvăluie cel mai important lucru pe care l-a învățat despre parenting de la mama sa

Foto: Arhiva Revistei ELLE, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video