Care este motivul pentru care Viviana Sposub nu mai apare la „Vorbește Lumea”

Viviana Sposub a fost înlocuită din emisiunea "Vorbește Lumea" cu o altă vedetă feminină care va prezenta starea vremii. Despre cine este vorba?

Care este motivul pentru care Viviana Sposub nu mai apare la "Vorbește Lumea"

Apar tot mai multe schimbări în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV. La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară și că se va retrage din emisiunea pe care o prezenta alături de Cove, având în vedere situația pandemiei, iar locul ei a fost preluat de către cântăreața Lora.

Acum aflăm că Viviana Sposub, cea care prezenta informațiile despre vreme, a fost înlocuită cu o altă vedetă. Este vorba despre Francisca Dulceanu, care este cântăreață și actriță. În 2012, Francisca a participat la „X Factor.” În cadrul competiției, ea a ajuns până în semifinală cu trupa RED.

Anunțul că Francisca va prezenta în fiecare zi meteo a fost făcut de către Cove și Lora în direct, în emisiunea „Vorbește Lumea.” „De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viața noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ține la curent cu datele despre vreme”, a declarat Cove acum câteva zile în emisiunea „Vorbește lumea.”

De asemenea, Francisca a făcut și primele declarații despre acest nou rol din viața ei. „Ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. Mereu când nu se întâmpla sau erau schimbări meteo, eram tare supărată pe el când nu se întâmpla aşa și sper să nu supăr nici un copil. Eu sunt o persoană spontană și o să am grijă să ne distrăm, să fie cu voie bună, cu veselie. Acesta este scopul meu în această emisiune. Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii cu siguranță o să mă ierte.”

În ceea ce privește parcursul profesional al Vivianei Sposub, ea a absolvit Intact Media Academy. Din aprilie 2018 și până în iunie 2019, a prezentat rubrica meteo la Observator. Din august 2019, Viviana Sposub a prezentat tot rubrica meteo, însă în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV.

În toamna anului 2020, Viviana a participat la show-ul „Ferma. Orășeni versus săteni”, iar după ce a părăsit competiția, aceasta nu a mai revenit în emisiunea de pe PRO TV.

Citește și:
Prima reacție a Laurei Cosoi după ce Smiley și Gina Pistol au devenit părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people