Care este motivul pentru care Gina Pistol a fost criticată pe rețelele de socializare și cum a reacționat?

Gina Pistol a ales să împărtășească din trăirile ei privind viața de mamă, însă a fost și criticată destul de dur pentru asta.

Care este motivul pentru care Gina Pistol a fost criticată pe rețelele de socializare și cum a reacționat?

Gina Pistol și partenerul ei, Smiley, au devenit părinți pentru prima dată pe 9 martie. Cei doi au parte de unele dintre cele mai frumoase momente alături de micuța lor, Josephine Ana Maria. 

Încă din timpul sarcinii, Gina Pistol le-a împărtășit urmăritoarelor din mediul online atât clipele fericite, cât și cele dificile prin care a trecut. Și acum, după ce a născut, vedeta a ales să vorbească cu sinceritate despre ceea ce experimentează odată cu rolul de mamă.

Gina Pistol a publicat pe Instagram o fotografie mai veche cu ea, alături de un mesaj în care mărturisește că respectiva imagine e realizată atunci când avea timp, acum ea concentrându-se pe creșterea fiicei sale. „Tot o poză mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2376 de poze și să aleg UNA. Acum spun săru’ mâna dacă apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față. Cam atât despre mine.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

După publicarea acestei imagini, Gina Pistol a primit câteva comentarii răutăcioase din partea unor persoane, în care este criticată pentru că s-ar plânge prea mult. La unele dintre aceste comentarii, vedeta a ales să răspundă. „Nici nu ai născut bine și ai început să te plângi”, a scris cineva. „Exact! Plângeam de mult timp însă abia acum m-am gândit să las asta să se vadă pe Instagram!”, a scris Gina.

„Săraca de tine.. ce greu ți-o fi să crești copilul în tot luxul și să ai tot ce vrei pe tavă, nici nu vreau să mă gândesc ce coșmar este”, a comentat altcineva. „Practic se crește singură. Uneori, dimineața, o cert dacă nu-i cafeaua gata când ne trezim noi. Asta după ce a mâncat, s-a schimbat singură și a făcut curățenie în casă”, a răspuns vedeta.

După ce a citit aceste mesaje, Gina Pistol a ales să reacționeze. „Citind așa câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie. Cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul. Dar este omul ăla care e și prost, și rău. Ăla e cel mai periculos”, a spus Gina pe Instagram Stories.

Dincolo de comentariile răutăcioase, ea a primit și multe mesaje de susținere, în care alte femei care sunt și ele mame la rândul lor empatizează cu Gina și o îndeamnă că ignore aceste comentarii negative. Și Ilinca Vandici a ținut să îi transmită Ginei un mesaj. „Da, da! Te înțeleg perfect!”

„Nu e ușoară „meseria” de mamă, implică stres, oboseală și uneori poate chiar frustrare pentru că nu reușim să mai avem atât timp pentru noi, însă zâmbetul copilului tău, mirosul lui de bebeluș, minunea de a fi mamă șterge tot greul. Ești o mămică extraordinară și sunt convinsă că te descurci de minune. Ignoră comentariile răutăcioase, cei care le fac nu cunosc cu adevărat ce înseamnă să fii mamă”, „Vor veni și vremuri mai bune. Te descurci grozav”Știu ce zici și ce simți. Nu este ușor, dar este atât de frumooos!! Și este abia începutul”, sunt câteva dintre comentariile primite de Gina Pistol.

Nu este pentru prima dată când Gina Pistol vorbește deschis despre provocările întâmpinate ca mamă. Vedeta a făcut mărturisiri despre primele săptămâni de după naștere și a declarat că a ales să își exprime public trăirile tocmai pentru a nu le da impresia urmăritoarelor sale că este o mamă perfectă și că, la fel ca alte mame, și ea întâmpină momente dificile. „Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, n-am de gând să fac asta. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice.”

Citește și:
Nicolas Cage, PRIMA apariție în public alături de a cincea soție

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people