Care este motivul pentru care Cristina Ich nu își dorește să se căsătorească

Cristina Ich a vorbit despre relația pe care o are cu Alex Pițurcă, tatăl copilului ei, și a dezvăluit motivul pentru care nu își doresc să se căsătorească.

Care este motivul pentru care Cristina Ich nu își dorește să se căsătorească

Cristina Ich formează un cuplu de mai mulți ani cu Alex Pițurcă. Cei doi au împreună și un băiețel, pe nume Noah Alexandru. 

Recent, Cristina Ich a fost invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, ocazie cu care a vorbit deschis despre relația pe care o are cu partenerul ei. Cristina, care este urmărită de un număr impresionant în mediul online, a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește în prezent să se căsătorească. „Momentan nu ne dorim să ne căsătorim. Eu nu am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar dacă m-aș căsători cu Alex. Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am avut dorința asta arzătoare să mă văd mireasă.”

„Suntem bine așa cum suntem. Eu sunt Săgetător, sunt zodie de foc, țin la libertate. Am impresia că cineva îmi îngrădește libertatea, dar nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul pentru mine, și cred că și pentru el, parcă îmi îngrădește libertatea. Ca femeie măritată trebuie să te limitezi”, a adăugat Cristina.

Cristina Ich a povestit că ea și Alex Pițurcă s-au cunoscut prin intermediul unui prieten. De asemenea, a menționat că între ei a fost vorba despre o dragoste la prima vedere și că nu este o persoană geloasă, dându-i libertate partenerului ei. „Ne știam de prin oraș. Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. Eu eram într-un moment în care sufeream destul de mult și mă simțeam singură. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. (…) Nu sunt geloasă. Îi las libertate”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și:
Prima reacție a lui Brad Pitt după ce Angelina Jolie vrea să depună mărturie împotriva lui, acuzându-l de violență domestică

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people