Care este adevărul despre zvonurile privind căsătoria lui Leonardo DiCaprio cu Camila Morrone

Mereu citim zeci de știri, unele care conțin un sâmbure de adevăr, altele inventate complet, despre vedetele noastre preferate.

Care este adevărul despre zvonurile privind căsătoria lui Leonardo DiCaprio cu Camila Morrone

Leonardo DiCaprio și iubita lui, Camila Morrone, se află constant în atenția presei tabloid, așa că nu este de mirare că sunt și subiectul a numeroase știri false.

Cel mai recent zvon legat de relația celor doi a fost publicat în OK! USA și susține că cei doi s-ar fi căsătorit înainte de ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, mai mult decât atât, Camila ar fi însărcinată cu primul copil.

Însă, Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a investigat aceste speculații și a aflat că toate erau false.

Este adevărat faptul că DiCaprio și Morrone au apărut pentru prima dată împreună la un eveniment oficial la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, însă revista susține că acest lucru se datorează faptul că „ei s-ar fi căsătorit pe o insulă privată din Bahamas cu puțin timp înainte de eveniment”.

O sursă anonimă le-ar fi declarat celor de la OK! USA că „DiCaprio și Morrone nu vor ca știrea să devină publică, dar au decis că să le spună secretul unora dintre cei mai buni prieteni ai actorului la una dintre petrecerile organizate după Premiile Oscar. Mai mult, există presupunerea că ea ar fi însărcinată. Amândoi își doresc să fie părinți și au dat de înțeles că acest lucru se va întâmpla în curând”.

Mai mult decât atât, se pare că, potrivit aceleiași surse, „Brad Pitt a fost cel care l-a încurajat pe Leo să își ia un angajament față de Camila, iar DiCaprio a ascultat imediat sfatul prietenului său și, în timpul unei vacanțe în Bahamas, a cerut-o pe Camila de soție”.

Conform aceleiași surse, DiCaprio a decis să îi invite la eveniment și pe unii dintre prietenii apropiați, precum Brad Pitt, Kate Winslet, Jonah Hill sau Tobey Maguire. Căsătoria ar fi avut loc pe plajă, iar totul ar fi costat 4 milioane de dolari.

Gossip Cop a luat legătura cu reprezentantul oficial al actorului care a negat vehement întregul articol, precizând chiar că nu i s-a cerut nici măcar o confirmare sau infirmare a zvonurilor.

Citește și:
Leonardo DiCaprio are o poreclă neobișnuită pentru Brad Pitt și te va surprinde cu siguranță

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people