Care este adevăratul rol al lui Kate Middleton în conflictul dintre William și Harry

Kate Middleton încearcă să medieze conflictul dintre William și Harry. Afirmația a fost făcută chiar de unchiul lui Kate Middleton, Gary Goldsmith.

Care este adevăratul rol al lui Kate Middleton în conflictul dintre William și Harry

Relația dintre Harry și fratele său, Prințul William, a avut extrem de mult de suferit în ultima perioadă. Tensiunile au început când Meghan Markle și Harry au decis să nu mai fie membri activi ai familiei regale și să părăsească Marea Britanie și au escaladat vertiginos în acest an, când celebrul cuplu a atacat în nenumărate rânduri monarhia.

Se pare că soția Prințului William, Kate Middleton, încearcă să pună capăt acestor tensiuni și să restabilească pacea în familia regală. Afirmația a fost făcută chiar de unchiul acesteia, Gary Goldsmith care a declarat pentru Closer că Ducesa de Cambridge este „un arbitru excelent, care încearcă să medieze” conflictul dintre cei doi frați.

„Adevărul dur – în opinia mea – este că, dacă Harry nu se controlează și nu pune capăt acestui episod indulgent, în curând nu va mai exista o relație de reconstruit. Dar dacă cineva poate restabili pacea în familia regală, acea persoană este Kate. Kate este un arbitru excelent și o persoană care reușește să restabilească pacea. Încearcă să medieze lucrurile.”, a mărturisit unchiul Ducesei de Cambridge.

Goldsmith a adăugat și faptul că, înainte ca Ducele de Sussex să parăsească Marea Britanie și să renunțe la atribuțiile regale, „Harry și Kate erau prieteni buni. Ei și William formau un trio și o echipă puternică. Familia și relațiile sunt totul pentru Kate – este foarte grijulie, nu i-ar plăcea să aibă loc o ruptură și încearcă să aibă grijă de soțul ei și să facă tot ce poate pentru a repara lucrurile.”, a concluzionat unchiul lui Kate Middleton.

Prințul Harry a ținut însă să menționeze în interviul  exploziv cu Oprah Winfrey că el și Prințul William au trecut împreună prin multe momente dificile și că în ciuda tensiunilor din ultimul timp, își iubește foarte mult fratele. „Așa cum am mai zis și înainte, îl iubesc foarte mult pe William. Este fratele meu. Am trecut prin iad împreună. Adică împărtășim aceeași experiență. Dar suntem pe drumuri diferite. Relația noastră e în pauză, momentan. Însă timpul vindecă tot, sper.”

Citește și:
Prințul William, extrem de îngrijorat de viitoarele dezvăluiri ale fratelui său, Harry

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people