Cara Delevingne și Ashley Benson formează cel mai HOT cuplu de vedete al momentului

Cara Delevingne și Ashley Benson au fost fotografiate în timp ce se sărutau în Aeroportul Heathrow din Londra, confirmând astfel zvonurile conform cărora ar forma un cuplu încă din primăvară.

Cara Delevingne și Ashley Benson formează cel mai HOT cuplu de vedete al momentului

Deși este prima dată când Cara Delevingne și Ashley Benson au fost văzute sărutându-se în public, zvonurile despre relația lor au circulat încă din primăvară, în timp ce plecau, ținându-se de mână, de la un concert Lauryn Hill din New York.

https://www.instagram.com/p/BmeLqh7hLke/?tagged=caraandashley

https://www.instagram.com/p/BmeZFMsBh64/?taken-by=benzingne

Săptămâna trecută, Cara Delevingne, model și actriță, și Ashley Benson, actrița care a interpretat unul dintre personajele principale din serialul „Pretty Little Liars”, au sărbătorit alături de mai mulți prieteni ziua de naștere a Carei.

Petrecerea a avut loc la Sofitels Riviera 31 în Los Angeles, iar o sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că noul cuplu se bucură din plin de timpul petrecut împreună. „Cara și Ashley se bucurau una de compania celeilalte, stând mereu împreună la o masă din primul rând, chiar lângă ringul de dans. Atunci când nu stateau, dansau și râdeau împreună'.

Eloise x 3

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Cu toate că, deocamdată, relația nu a fost confirmată public, Ashley Benson a postat câteva fotografii pe contul său de Instagram, unde apare alături de Cara. Mai mult decât atât, actrița poartă inițialele „C” și „A” pe un lanț, un indiciu care nu poate trece neobservat.

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Așteptăm cu nerăbdare următoarele apariții ale noului cuplu și, de ce nu, chiar o confirmare publică a relației.

Citește și:
Cum arată spectaculoasa casă a modelului Cara Delevingne

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people