Cara Delevingne explică de ce a ținută secretă relația cu Ashley Benson

După luni bune de speculații, Cara Delevingne și iubita ei, Ashley Benson, au confirmat în vara acestui an faptul că formează un cuplu prin intermediul unor postări pe social media.

Cara Delevingne explică de ce a ținută secretă relația cu Ashley Benson

Deși nu au vorbit până acum despre relația lor, Cara Delevingne și Ashley Benson au oferit fanilor câteva indicii despre natura relației dintre ele și, potrivit Carei, a existat un motiv pentru care nu au vrut să dezvăluie totul fanilor.

Într-un interviu acordat ELLE UK, modelul a dezvăluit de ce a decis să vorbească public despre legătura ei „sacră” cu Benson.

„Înteleg de ce oamenilor le pasă atât de mult și nu vreau să păstrez secretul astfel încât oamenii să creadă că îmi este rușine de ceva”, a declarat Cara. „Însă nu am fost niciodată într-o relație în care lucrurile să fie atât de publice sau ca eu să postez imagini cu o altă persoană”.

„De data aceasta lucrurile sunt diferite. Am ajuns în punctul în care am fost nevoite să păstrăm secretul sau cel puțin să nu ne dorim atenție și acum simt că sunt mândră că pot vorbi. Oamenii își fac propriile păreri și asta mă îngrijorează. Dacă este ceva benefic pentru tine nu vrei ca altcineva să îl schimbe, chiar dacă oamenii nu au, de fapt, acea putere”.

View this post on Instagram

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on


Cara a mai dezvăluit și cât de bine se simte acum că este îndrăgostită. „Pur și simplu sunt un om mai bun când sunt îndrăgostită. Nu are legătură cu altcineva. Este incredibil când nu ești singură, când faci față lumii cu altcineva lângă tine”.

Deși Cara nu a vorbit despre planurile de a se căsători cu Ashley Benson, se pare că relația lor este cu siguranță una puternică și care va dăinui în timp.

Citește și:
Orlando Bloom vorbește despre scenele de sex filmate alături de Cara Delevigne

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people