Cântăreața și actrița Christina Milian a devenit mamă pentru a treia oară

Cântăreața și actrița Christina Milian a adus pe lume al treilea copil – un băiețel pe nume Kenna

Cântăreața și actrița Christina Milian a devenit mamă pentru a treia oară

Christina Milian și iubitul ei, Matt Pokora, au făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Actrița și cântăreața Christina Milian a devenit mamă pentru a treia oară – ea a anunțat pe rețelele de socializare că a adus pe lume un băiețel pe nume Kenna.

Acesta este al doilea copil al vedetei împreună cu iubitul său, Matt Pokora – cei doi îl mai au și pe Isaiah, în vârstă de 14 luni. Christina, de asemenea, mai are o fetiță în vârstă de 11 ani, Violet Madison, dintr-o căsătorie anterioară cu The Dream.

„Kenna, bine ai venit pe lume! Uau, prin ce aventură am trecut de când te-am conceput!”, a scris Christina într-o postare de pe contul său de Instagram. „Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că mă binecuvântează cu superenergia lui (mă întreb de unde și-o ia?) iar acum că pot să-mi întâlnesc băiețelul?! Recunoscătoare. Binecuvântată. Acum e o familie de 5!”

„Îți mulțumesc @mattpokora că ești cel mai bun partener/tată/prieten pe care și l-ar putea dori o femeie”, a continuat Milian, adăugând atât o fotografie cu bebelușul de la naștere, cât și una cu piciorușele lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Milian (@christinamilian)

„Bun venit fiului meu… micuțul nostru Kenna e foarte bine iar mama lui a fost încă o dată incredibilă. Toată lumea e într-o formă bună”, a scris și Matt Pokora în franceză, pe contul său de Instagram, alături de o fotografie alb-negru în care își ține băiețelul în brațe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt Pokora (@mattpokora)

Christina Milian a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil în decembrie anul trecut. Ea și Matt Pokora, un cunoscut cântăreț și dansator francez, formează un cuplu încă din 2017. În vârstă de 39 de ani, aceasta a anunțat că este însărcinată cu ajutorul unei fotografii postată pe contul ei de Instagram, în care iubitul ei apare sărutându-i burtica de gravidă. „Tu și Eu +3 #morelove”, este textul care acompania imaginea de pe Instagram.

Artistul francez în vârstă de 35 de ani a anunțat și el vestea pe contul său de Instagram postând o imagine cu fiul lor, Isaiah, în timp ce își ține mâinile pe burtica de gravidă a lui Milian. „Tu și Eu +3. Isaiah este deja un frate mai mare protector”, a scris acesta.

În luna mai a anului trecut, într-un interviu cu publicația People, Christina Milian se declara extrem de fericită că a putut petrece mai mult timp alături de familie, în pandemie. „Sincer, cu atâta agitație în jur, a fost ca o binecuvântare ascunsă să putem petrece mai mult timp împreună și să nu fim forțați să ne întoarcem la serviciu. A fost frumos să stau acasă cu fiica mea și să ne întărim relația.”

„Sperăm să fie o experiență unică și nu ceva care să continue să se întâmple frecvent”, a mai adăugat Christina în legătură cu pandemia. „Dar oricum ar fi, sunt o persoană optimistă – iau partea bună a tuturor lucrurilor.”

Citește și:
TOP 10 Cel mai BINE îmbrăcate vedete la Gala Premiilor Oscar 2021

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people