Când au vorbit Meghan Markle și Archie ultima dată cu Regina Elisabeta a II-a

Comunicarea pe Zoom i-a permis lui Meghan Markle să fie alături de Regina Elisabeta, înainte de înmormântarea Prințului Philip.

Când au vorbit Meghan Markle și Archie ultima dată cu Regina Elisabeta a II-a

Meghan Markle nu a putut lua parte la înmormântarea Prințului Philip de sâmbăta trecută, în primul rând  din motive medicale. Având o sarcină avansată, doctorul ei i-a recomandat să evite un zbor lung din SUA până în Marea Britanie.

Ducesa, însărcinată cu al doilea copil al cuplului Sussex, a urmărit înmormântarea la TV, din California. Dar, după cum a dezvăluit o sursă a publicației People, Meghan a luat legătura cu Regina Elisabeta a II-a înainte de eveniment.

„Meghan și Archie au vorbit și cu regina la începutul acestei săptămâni”, a spus sursa, referindu-se la cum a decurs săptămâna trecută pentru Meghan, care a rămas acasă cu fiul ei, care are aproape doi ani.

Potrivit Vanity Fair, se pare că Meghan a scris și câteva gânduri pentru Prințul Philip, care au fost strecurate în coroana de flori din partea ei și a lui Harry.

Întoarcerea lui Harry  în Marea Britanie pentru înmormântare a presupus ca acesta să intre în carantină timp de cinci zile la Frogmore Cottage, casa din Windsor unde el și Meghan au locuit înainte să se mute în California. El și Meghan au vorbit zilnic, potrivit sursei People, iar ducesa a făcut tot posibilul să-și susțină soțul de la distanță. „Știe că plecarea în Anglia a fost dificilă pentru Harry. El n-a vrut să-i lase singuri. Meghan a insistat în fiecare zi că sunt bine. Nu a vrut să-și facă griji.”

O sursă Vanity Fair a confirmat că nu a fost deloc ușor pentru prinț să-și părăsească domiciliul: „Harry s-a simțit groaznic să o lase pe Meghan singură, a fost o săptămână foarte grea și tot ce-și dorește e să se întoarcă la ea cât mai repede posibil.”

Meghan Markle va deveni mamă pentru a doua oară vara asta, când ea și Harry așteaptă venirea pe lume a unei fetițe. În februarie, Harry i-a spus lui James Corden că bunicii lui s-au obișnuit să comunice pe Zoom și, prin urmare, și-au putut vedea strănepotul online, în timpul pandemiei.

Citește și:
Care este, de fapt, părerea Reginei despre scandalul cauzat de interviul dat de Harry & Meghan

Foto: Arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video