Campari a dezvaluit imaginile uimitoare ale Calendarului 2014

Campari, bautura de renume mondial si simbolul clasic al stilului si al culturii italiene, a dezvaluit cele 12 imagini ale Calendarului Campari 2014 cu tema “Worldwide Celebration”.

Calendarul cu numărul 15 al colectiei o infatiseaza pe renumita actrita Uma Thurman, bucurandu-se de atmosfera vibranta si uluitoare a douasprezece festivaluri din diferite culturi si colturi ale lumii.

De la Festivalul Primaverii de la Beijing, cea mai mare sarbatoare din China, pana la Hanami, unde oamenii se pot bucura de parfumul florilor de cires proaspat inflorite, Calendarul Campari 2014 deschide o fereastra spre cunoastere si ii invita pe toti iubitorii de Campari sa se alature intr-o calatorie cu ajutorul careia sa descopere cele mai frumoase sarbatori de pe harta lumii.

Festivalurile prezentate în calendar traverseaza fiecare continent, printre acestea numarandu-se sarbatoarea Solstitiului de Vara din Anglia, care se desfasoara la monumentul istoric Stonehenge, dar si cea mai impresionanta petrecere de Revelion pe plaja Copacabana, una dintre cele mai frumoase locuri din Brazilia.

Pentru a ilustra fiecare sarbatoare intr-un mod unic si expresiv, fiecare tinuta purtata de Uma este compusa din piese vestimentare purtand semnatura Versace, Stella McCartney, Chopard si a altor creatori renumiti.

In timpul sedintelor foto pentru Calendarul Campari 2014, Uma a marturisit: Calendarul 2014 este o opera de arta, iar iubitorii de Campari vor putea simti energia pozitiva si placerea cu care au fost surprinse imaginile care ilustreaza sarbatorile din intreaga lume. Fotograful care s-a ocupat de realizarea calendarului, Koto Bolofo, s-a dedicat cu toata fiinta proiectului si a fost o sursa de inspiratie pentru mine. Nu este nimic mai placut decat o sarbatoare si sunt convinsa ca toti cei care vor privi imaginile surprinse in Calendarul Campari vor avea acelasi sentiment.'

A 15-a editie a Calendarului Campari poarta semnatura renumitului fotograf Koto Bolofo, cunoscut pentru portretele sale puternice, pentru imaginile inovatoare care au revolutionat fotografia de fashion. Nascut în Africa de Sud, crescut in Marea Britanie si locuind acum in Franta, Bolofo este un calator adevarat, capabil sa surprinda cu adevarat esenta din tema aleasa pentru anul 2014.

Despre editia cu numărul 15 a Calendarului, Koto Bolofo spune Calendarul Campari dezvaluie bucurie, intriga si carisma, iar eu sunt increzator ca editia din 2014 cuprinde aceste trei atribute. A fost o onoare sa lucrez cu Uma si astept cu nerabdare ca acest Calendar sa fie aratat intregii lumi, pentru ca fiecare iubitor de frumos sa se poata bucura de el'.

Calendarul va fi produsi in 9.999 de exemplare, insa niciunul dintre acestea nu va fi pus la vanzare, fiind oferite partenerilor Campari din intreaga lume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people