Camila Morrone, iubita lui Leonardo DiCaprio, vorbește despre efectele negative ale celebrității

Relația dintre Camila Morrone și celebrul actor Leonardo DiCaprio este un subiect preferat al tabloidelor din lumea întreagă.

Camila Morrone, iubita lui Leonardo DiCaprio, vorbește despre efectele negative ale celebrității

Camila Morrone a devenit o țintă a știrilor și zvonurilor din tabloidele din lumea întreagă la scurt timp după ce a început relația cu Leonardo DiCaprio.

Tânăra actriță este din ce în ce mai conștientă de efectele negative pe care le are asupra ei și carierei ei toată atenția nedorită care vine la pachet cu celebritatea.

„Mai multă expunere duce la mai multă judecată și negativitate”, a declarat ea într-un interviu acordat Wall Street Journal. „Este puțin păcat și supărător pentru că încerci să faci lucruri bune, să muncești, să fii drăguță, o persoană bună și, în timpul acesta, lumea îți dorește numai lucruri rele”.

Morrone a mai vorbit într-un interviu pentru InStyle despre modul în care face față negativității de pe rețelele de socializare. „Nu contează dacă ai 100 de followers sau 100 de milioane, întotdeauna vor exista oameni cu păreri negative pe internet pentru că este cea mai simplă metodă de a fi negativ și de a-ți exprima furia. Eu încerc să mă protejez și să fac pauze, să nu folosesc Instagram așa mult, să nu postez pentru o perioadă, însă aș minți dacă aș spune că lucrurile astea nu mă afectează în vreun fel. Pentru mine, cea mai bună metodă de a face asta este să nu citesc comentariile negative pentru că te rănesc inutil”.

Relația dintre Morrone și DiCaprio a devenit publică la începutul lui 2018, iar actrița a vorbit despre diferemța de vârstă din ea și actor – 23 de ani – și modul în care gestionează criticile cu privire la acest aspect.

„Există atât de multe relații la Hollywood – și în istoria lumii – în care oamenii au diferențe mari de vârstă”, a declarat aceasta pentru Los Angeles Times, recunoscând că este deranjată de modul în care oamenii percep relația ei cu faimosul actor. „Cred că orice persoană ar trebui să se întâlnească cu cine dorește”.

Ea a dezvăluit că este frustrant să fie cunoscută drept iubita lui Leonardo DiCaprio. „Este frustrant, deoarece simt că ar trebui să ai o identitate și dincolo de persoana cu care ai o relație. Înțeleg asocierea, dar sunt sigură că va înceta și nu va mai fi un subiect atât de important”.

Citește și:
Rita Ora și fiul lui Jude Law formează un cuplu?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people