Camila Cabello are un mesaj pentru cei care critică femeile pentru greutatea lor

Camila Cabello știe cum să răspundă celor care critică femeile pentru greutatea pe care o au.

Camila Cabello are un mesaj pentru cei care critică femeile pentru greutatea lor

Camila Cabello le-a răspuns criticilor printr-un mesaj emoționant postat pe Instagram Story. „Nu am intrat în social media cu intenția conștientă de a ignora lucrurile care îmi rănesc sentimentele”, a scris artista vrând să posteze o fotografie pentru a marca ce-a de-a doua aniversare a hit-ului Havana, fiind însă împiedicată de diferite mesaje în care mai multe persoane discutau despre corpul ei: „Am citit accidental un titlu în care oamenii îmi criticau corpul.”

Camila a adăugat că s-a simțit foarte nesigură inițial, doar imaginându-și cum ar fi arătat acele fotografii: „Oh, nu! Celulita mea! Probabil că aveam și burtă. Dar apoi m-am gândit… bineînțeles că sunt imagini nereușite, bineînțeles că sunt unghiuri rele, corpul meu nu este făcut dintr-o piatră, sau doar mușchi.”

Artista a adăugat că, la momentul postării mesajului, s-a gândit la fanii ei tineri, dar și la sora ei mai mică, Sofia, „care cresc cu social media și sunt constant expuși la photoshop, fotografii editate și se gândesc că asta este realitatea, iar ochii tuturor se obișnuiesc cu corpuri modificate, iar dintr-o dată cred că aceea este norma. Nu este. Este fals. Iar falsitatea devine noua realitate.” Cabella a concluzionat mesajul spunându-le fanilor că celulita este normală, la fel și grăsimea, ba mai mult, „este frumoasă și naturală”.

Citește și:
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se bucură de o vacanță alături de copii în Israel

Foto: Hepta

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people