Camila Cabello a furat din Palatul Kensington, iar William și Kate au avut cea mai bună reacție

Camila Cabello a recunoscut că a furat din Palatul Kensington, iar Prințul William și Kate Middleton au avut cea mai bună reacție când au aflat acest lucru.

Camila Cabello a furat din Palatul Kensington, iar William și Kate au avut cea mai bună reacție

Greg James, gazda BBC Radio 1, a vorbit cu Camila Cabello despre vizita lor la Palatul Kensington, dezvăluind gestul neașteptat făcut de artistă.

Cei doi au participat la evenimentul Radio 1’s Teen Heroes, iar Greg a provocat-o pe Camila să facă un lucru scandalos. Acesta i-a spus vedetei să fure un creion din palatul familiei regale.

În cadrul emisiunii Camila Cabello a confirmat spusele lui Greg James, „Și am spus, ‘Mă provoci?’ Și pur și simplu nu poți refuza a treia provocare. Dacă este ceva ce am învățat în viață, asta este. Așa că am făcut-o.”

Lucrurile nu s-au oprit însă aici, deoarece Greg James a decis să le spună celor de la palat de fapta sa. „Și apoi, tu i-ai spus unui om de la palat ce am făcut, ‘A furat un creion! Și eu mă gândeam ‘O, doamne!’. Și l-am pus în geanta mamei mele și ea mi-a spus, ‘Nu, trebuie să îl inapoiem. Trebuie să înapoiem creionul.'”

Camila însă nu a fost dispusă să renunțe la obiect și i-a explicat mamei că trebuie să ia creionul. Aceasta și-a recunoscut fapta și le-a transmis un mesaj Ducelui și Ducesei de Cambridge. „Așadar, îmi pare rău. Încă îl am. Îmi pare rău, William, îmi pare rău Kate.”

Întregul incident este unul amuzant, însă lucrul care ne-a surprins cel mai tare a fost reacția cuplului regal. Prințul William și Kate Middleton au avut un răspuns amuzant pe Twitter, aceștia folosind un emoji perfect pentru această situație.

Citește și:
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a o admiră pe Kate Middleton

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people