Cameron Diaz renunță la cariera de actriță?

Se pare că actrița Cameron Diaz a decis să renunțe la carieră pentru a petrece mai mult timp alături de soțul ei, Benji Madden.

Cameron Diaz renunță la cariera de actriță?

Se pare că actrița Cameron Diaz este sigură ca vrea să renunțe la cariera sa, o sursă apropiată dezvăluind că ea vrea să petreacă mai mult timp alături de soțul ei, Benji Madden.

Selma Blair, prietena apropiată de-a actriței, a declarat că Diaz a renunțat la actorie, ultimul ei film fiind „Annie”, lansat în 2014. În același an ea pe actualul ei soț prin intermediul lui Nicole Richie. Cei doi s-au căsătorit șapte luni mai târziu, ceremonia retransă având loc în locuința lui Diaz din Beverly Hills.

Selma Blair a declarat că în timp ce ele vorbeau despre filmul „The Sweetest Thing” și o posibilă continuare, Cameron i-a spus că a luat o decizie în privința carierei sale: „Renunț”.

„Ea nu are nevoie să facă mai multe filme, are o viață minunată, nu știu ce ar putea să o facă să își schimbe decizia. Este fericită, îndrăgostită și vrea să se bucure de libertatea și timpul ei liber”, a declarat Selma Blair.

Ulterior, Selma Blair a clarificat declarația pe Twitter, spunând că era vorba despre o glumă în cadrul unui interviu. Totodată ea a spus că renunță să vorbească în numele lui Cameron Diaz.

În ianuarie, o altă sursă a declarat că actrița Cameron Diaz este pregătită să aibă un copil. „În acest moment ei ar fi foarte fericiți cu miracolul unui copil”, a adăugat aceeași sursă.

Citește și:
Selena Gomez și Justin Bieber iau o pauză

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people