Cadoul inedit pe care Kate Middleton l-a primit la Wimbledon pentru Prințul Louis

Kate Middleton și Prințul William au participat la finala masculină Wimbledon și, la final, Ducesa de Cambridge a înmânat trofeul câștigătorului de anul acesta, Novak Djokovic.

Cadoul inedit pe care Kate Middleton l-a primit la Wimbledon pentru Prințul Louis

Kate Middleton și Prințul William s-au bucurat de o duminică specială, cei doi fiind prezenți la finala masculină istorică de la Wimbledon, jucată de Roger Federer și Novak Djokovic.

În timpul unei pauze, Kate Middleton a stat de vorba cu legenda tenisului Stan Smith care i-a făcut Ducesei de Cambridge un cadou special, destinat Prințului Louis. Este vorba de un pantof sport, pe măsura micului prinț, pe care Stan Smith a scris, cu auriu, Pentru Louis.

Kate Middleton și Prințul William nu au fost acompaniați de cei trei copii la finala masculină de la Wimbledon, însă săptămâna trecută întreaga familie a participat la un meci de polo în scopuri caritabile, iar Prințul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte s-au aflat în centrul atenției.

Kate Middleton a participat la mai multe partide de tenis desfășurate la Wimbledon, memorabilă fiind prezența ei, alături de Meghan Markle, la finala feminină câștigată de Simona Halep.

Citește și:
Comportamentul de la Wimbledon al lui Kate Middleton și Meghan Markle, analizat de experții în limbajul corpului

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people