Cadoul extravagant pe care i l-a făcut Travis Scott lui Kylie Jenner, înaintea zilei ei de naștere

Deși ziua de naștere a lui Kylie Jenner este abia pe 10 august, iubitul acesteia, Travis Scott, i-a pregătit deja câteva surprize.

Cadoul extravagant pe care i l-a făcut Travis Scott lui Kylie Jenner, înaintea zilei ei de naștere

Se pare că Travis Scott a luat câteva lecții de la Kanye West, care este celebru pentru cadourile extravagante pe care le face soției sale, Kim Kardashian West.

Rapperul în vârstă de 28 de ani i-a pregătit o surpriză extrem de plăcută lui Kylie și i-a umplut casa cu mii de trandafiri roșii, alături de un bilet pe care era scris „La Mulți Ani!!!! Abia am început. Te iubesc!!!”

Bineînțeles, Kylie le-a arătat fanilor care o urmăresc pe Instagram ce gest extravagant a făcut iubitul ei, prin intermediul unui video în care apare și fiica de 1 an a cuplului, Stormi. Dacă vei viziona clipul de mai jos, o poți observa pe Stormi cum se joacă cu petalele de trandafiri.

Contul de Instagram al lui Kylie Jenner le-a oferit fanilor și o altă surpriză. Starul reality a anunțat că de ziua ei va lansa o colecție de machiaj specială, intitulată Kylie Cosmetics Birthday Collection.

O sursă a declarat luna trecută pentru ET că legătura dintre Kylie și Travis este mai puternică decât oricând, iar cei doi au discutat deja despre căsătorie și viitorul lor împreună. „Travis le-a spus tuturor prietenilor cât de mult o iubește pe Kylie și că vrea să o ceară în căsătorie, însă vrea să o facă în momentul perfect. Nu vrea să grăbească acest eveniment”, a declarat sursa.

Citește și:
Bindi Irwin a postat un mesaj emoționant adresat regretatului ei tată, Steve Irwin

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people