Burberry a unit Londra cu Los Angeles-ul intr-un eveniment grandios! Iata ce vedete au fost prezente!

Burberry a sarbatorit spiritul londonez in “inima” industriei de entertainment, orasul Los Angeles, printr-un eveniment memorabil ce a avut loc la Observatorul Griffith, aflat pe Mount Hollywood si la care au participat 700 de invitati.

Gazduit de Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Officer al casei de moda britanice, show-ul a reunit peste 700 de invitati printre care s-au aflat: Elton John si David Furnish, Jason Statham si Rosie Huntington Whiteley, familia Beckham, Mila Kunis, January Jones, Anna Wintour, Mario Testino, Kate Beckinsale, Naomi Campbell, Cara Delevingne, Suki Waterhouse, Jamie King, Ryan Seacrest si alte celebritati!

In cadrul prezentarii, modelele Burberry (printre care s-au aflat Naomi Campbell si Jourdan Dunn) au purtat haine din colectiile feminine si masculine Burberry Prorsum toamna-iarna 2015. Desfasurat pe muzica live a britanicilor George Ezra, Tom Odell si Clare Maguire, show-ul de moda s-a incheiat prin prezentarea unei selectii de haine de seara, in care s-au aflat rochii din tul si jachete de smoking din catifea care vor fi disponibile exclusiv in flag-ship store-ul Burberry Beverly Hills din Rodeo Drive.

Finalul show-ului i-a apartinut vedetei de televiziune James Corden care a aparut pe catwalk, urmat de o garzile regale (First Battalion Grenadier Guards) care au rolul de gardieni ai palatelor regale, inclusiv la Buckingam Palace.

Toata aceasta desfasurare de forte a avut ca scop sarbatorirea noului flag-ship store Burberry din Rodeo Drive, creat sub indrumarea lui Christopher Bailey. In Romania, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana, nr. 4 si este cel mai mare flag-ship store din sud-estul Europei.

Foto: Burberry

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people