Bryan Cranston dezvăluie cum s-a infectat, dar și cum s-a vindecat de COVID-19

„Continuați să purtați nenorocita de mască,” își imploră actorul fanii, considerându-se norocos după ce a supraviețuit virusului.

Bryan Cranston dezvăluie cum s-a infectat, dar și cum s-a vindecat de COVID-19

Bryan Cranston, cunscut pentru rolul din serialul Breaking Bad, a postat un videoclip pe contul său de Instagram în care povestește cum s-a infectat cu noul coronavirus deși „a respectat cu strictețe măsurile de autoprotecție”.

„Salut. Probabil vă simțiți destul de închiși acum, abținându-vă de la prea multă mișcare și, exact ca mine, v-ați săturat de asta!! Ei bine, vreau doar să vă încurajez să mai aveți încă puțină răbdare”, a adăugat Cranston în descrierea filmulețului, spunând apoi că se simte descurajat să audă că peste 150 de mii de americani au murit din cauza virusului.

În vârstă de 64 de ani, actorul consideră că „a fost printre norocoși. Cu simptome ușoare”. „Mă simt binecuvântat”, a continuat acesta. „Și vă implor să continuați să purtați nenorocita de mască, să vă spălați mâinile și să stați cât mai distanțați. Putem învinge – dar DOAR dacă respectăm regulile. Fiți sănătoși – rămâneți sănătoși.”

În videoclipul postat, Cranston se află în fața Centrului UCLA unde acesta a decis să meargă să doneze plasmă după ce s-a vindecat de COVID-19, pentru a îi ajuta pe cei încă bolnavi, dar și pentru viitoare studii privind un posibil vaccin.

„O să îi ajute pe oameni să se vindece mai repede și va fi folosit în studiile științifice despre acest virus”, spune mesajul ce apărea în partea de jos a videoclipului.

Printre simptomele actorului s-au numărat „o ușoară durere de cap” și o „reținere deranjantă în piept”. Cranston mai spune că își „pierduse cu totul gustul și mirosul”.

Acesta mărturisește că a durat o oră să își doneze plasma (undeva la 840 ml, după afirmațiile sale), însă medicii l-au lăsat să se uite la filmul A Face in the Crowd ca să mai treacă timpul. „Cu siguranță o să mai vin să donez”, a asigurat el.

Bryan Cranston i-a încurajat și pe urmăritorii care s-au vindecat de coronavirus să îi urmeze exemplul, amintind încă o dată și de măsurile de autoprotecție în același timp.

În acest moment, numai în SUA sunt peste 4,4 milioane de cazuri de coronavirus și aproape 152 de mii de morți, potrivit unei baze de date New York Times – situația e critică, așa că celebritățile nu ratează nicio ocazie de a-și mobiliza urmăritorii pe rețelele de socializare în lupta anti-COVID-19.

Citește și:
Acasă la Kendall Jenner: cum arată vila de 8,5 milioane de dolari a celebrului model

Text: Cristiana Daraban
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video