Bruce Willis și Demi Moore, din nou împreună

Bruce Willis și Demi Moore s-au reîntâlnit la ziua de naștere a fiicei lor, Rumer, care a împlinit vârsta de 30 de ani.

Bruce Willis și Demi Moore, din nou împreună

Bruce și Demi au format un cuplu faimos la Hollywood, însă cei doi au divorțat încă din anul 2000. Aceștia s-au reîntâlnit la petrecerea aniversară a fiicei lor, Rumer. Cei doi actori au fost însoțiți și de celelalte două fiice ale lor, Scout și Tallulah Willis.

Family

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis) on

Rumer și Tallulah au împărțit cu fanii de pe Instagram momentele petrecute în acea după-amiază, la prânz, alături de toți membrii familiei. Tallulah a postat o fotografie alături de Bruce și Demi, în timp ce Rumer a ales mai multe imagini alături de familie și prieteni.

https://www.instagram.com/p/BmoN1XKgR20/?hl=ro&taken-by=rumerwillis

Potrivit People, Tallulah, în vârstă de 24 de ani, ar fi postat și un video de la petrecere, în timp ce îi cântau cu toții „La mulți ani' lui Rumer, dar care, ar fi fost șters mai târziu. În video, surorile i-ar fi spus sărbătoritei „Sperăm să te întorci sobră!'. Membrii familiei au continuat festivitățile până seara, când Willis s-a alăturat celor trei fiice la cină.

https://www.instagram.com/p/Bmj3kA4l3zL/?taken-by=buuski

Scout a imortalizat momentul printr-o descriere foarte amuzantă a fotografiei, alături de tatăl și surorile ei.

Just before we took this photo my dad said, hurry up, I have to fart'

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on

Luna trecută, Demi Moore și Bruce Willis s-au întâlnit la `Roast-ul lui Bruce Willis`, la Comedy Central. Demi, care a fost căsătorită cu star-ul din `Die Hard` din 1987 până în 2000, a făcut câteva glume despre abilitățile de părinte ale fostului ei soț și despre filmele în care a jucat.

„Pentru cei care nu mă cunosc, sunt Demi Moore. Am fost căsătorită cu Bruce în timpul celor trei filme `Die Hard`, ceea ce are sens, pentru că ultimele două au fost foarte nereușite', a început actrița.

Glumind pe seama abilităților de părinte ale actorului, Demi Moore a continuat: „Bruce este foarte generos. Când fiica noastră, Rumer, era copil și știa că este rândul lui să-i schimbe scutecul în mijlocul nopții, se întorcea spre mine și îmi șoptea `Îți dau o mie de dolari chiar acum dacă mergi să schimbi scutecul`'.

Bruce a comentat la acea vreme că a fost de acord să participe la roast pentru că „oamenii de aici îmi sunt prieteni și cu toții au o nebunie aparte'.

Citește și:
Bruce Willis, imagine adorabilă alături de fiica sa

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people