Bruce Springsteen a fost arestat după ce a fost prins beat la volan

Celebrul rock star american a fost prins beat la volan la scurt timp după ce a filmat o reclamă pentru un brand auto.

Bruce Springsteen a fost arestat după ce a fost prins beat la volan

Bruce Springsteen este un monument al muzicii rock, dar nu dă cele mai bune exemple, cel puțin nu în perioada asta.

Recent, s-a confirmat că artistul american de 71 de ani a fost prins beat la volan în statul său natal, New Jersey, la doar câteva zile după ce apăruse într-o reclamă la Jeep, filmată pentru Super Bowl.

Poliția l-a arestat pe 14 noiembrie în zona Gateway National Recreation Area din Sandy Hook, pentru condus neglijent, sub influența alcoolului. „Springsteen a cooperat pe tot parcursul procesului”, a precizat o purtătoare de cuvânt a parcului național.

Spotul publicitar Jeep intitulat The Middle, în care Bruce conduce prin America îndemnând poporul la unitate într-o țară divizată, a fost retras, săptămâna asta, de pe pagina YouTube a brandului auto. „Mesajul de comunitate și unitate [al reclamei] este la fel de relevant ca oricând. La fel și mesajul că băutul când conduci nu poate fi niciodată tolerat”, a declarat un purtător de cuvânt al Jeep.

Fiul unui tată alcoolic, Springsteen nu pare un om al exceselor. Un cunoscut al cântărețului a declarat pentru New York Post: „Bruce a crescut concertând în baruri. Da, bea, dar nu este un bețiv, și nici alcoolic. L-am văzut la multe evenimente private, cu o băutură în mână, consumă alcool. Dar nu l-am văzut nici măcar o dată beat.”

Springsteen lansase al 20-lea album al său, Letter to You, înregistrat alături de E Street Band, cu mai puțin de o lună înaintea intrării în arest. Albumul cu 12 piese abordează teme precum îmbătrânirea și mortalitatea și a fost bine primit de criticii muzicali, care l-au considerat o experiență emoționantă și intimă, mai ales în contextul pandemiei actuale.

The Boss, așa cum îl numesc fanii, este așteptat să se prezinte curând în instanță, via o videoconferință, pentru a face față acuzațiilor.

Citește și:

De ce a murit rockstar-ul Eddie Van Halen

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video