Bradley Cooper și Irina Shayk au ajuns la o înțelegere privind custodia fiicei lor

După ce s-au despărțit la începutul lunii iunie, Bradley Cooper și Irina Shayk au stabilit modul în care vor gestiona custodia fiicei lor, Lea De Seine Shayk Cooper.

Bradley Cooper și Irina Shayk au ajuns la o înțelegere privind custodia fiicei lor

Potrivit TMZ, Bradley Cooper și Irina Shayk au decis că amândoi vor locui în New York și vor avea custodia comună a fiicei lor, Lea de Seine. Conform surselor apropiate cuplului, custodia fizică și legală este 50/50, deși programul exact al micuței alături de fiecare dintre părinți va varia de la lună la lună, în funcție de angajamentele celor doi părinți.

Se pare că Bradley Cooper și Irina Shayk sunt foarte hotărâți asupra modului în care își vor crește fiica încât nu au făcut acte scrise, existând doar o înțelegere verbală asupra faptului că amândoi vor locui de acum înainte în New York și nu în Los Angeles, ca până acum.

„Prioritatea numărul unu a Irinei este fiica lor”, a declarat o sursă luna trecută pentru publicația People. „Ea este o mamă devotată. Merge cu fiica ei în parcuri, la diverse cursuri, socializează cu alți părinți. Pur și simplu o adoră”.

La fel de implicat în creșterea fiicei lui este și Cooper. „De dragul micuței Lea, ei continuă să își petreacă timpul împreună ca o familie. Bradley este un tată excelent. Mereu a fost foarte implicat în tot ceea ce ține de fetița lui”, a precizat o altă sursă.

La puțin timp după despărțire, zvonurile conform cărora Bradley și Lady Gaga ar forma un cuplu au început să acapareze rețelele sociale, însă surse apropiate celor doi au explicat care este, de fapt, natura relației lor. Potrivit unei surse citate de ET, Bradley Cooper se concentrează asupra carierei și asupra creșterii fiicei sale după despărțirea recentă de Irina Shayk. Cei doi au format un cuplu timp de 4 ani și au împreună o fiică, Lea De Seine, în vârstă de 2 ani.

O altă sursă a declarat recent pentru ET că atât Shayk, cât și fostul logodnic al lui Lady Gaga, Christian Carino, au simțit că relațiile lor au avut de suferit din cauza pasiunii pe care Bradley și Lady Gaga o au pentru munca lor. În ciuda tuturor speculațiilor, se pare că, deocamdată, Bradley și Gaga sunt doar foarte buni prieteni.

Citește și:
Lady Gaga și Bradley Cooper ar putea forma din nou un cuplu pe marile ecrane

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people