Brad Pitt și Angelina Jolie încheie lupta pentru custodia copiilor

Brad Pitt și Angelina Jolie încheie lupta pentru custodia copiilor, ajungând, în sfârșit, la o înțelegere benefică ambelor părți.

Brad Pitt și Angelina Jolie încheie lupta pentru custodia copiilor

După ce au solicitat prelungirea termenului de judecată pentru a stabili înțelegerile cu privire la divorț și la custodia copiilor, Angelina Jolie și Brad Pitt au reușit să găsească cea mai bună decizie, favorabilă ambelor părți.

A fost stabilită o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor și a fost semnată de ambele părți și de judecător„, a declarat Samantha Bley DeJean, avocata Angelinei. „Înțelegerea, care se bazează pe recomandările evaluatorului custodiei copiilor, exclude nevoia unui proces. Detaliile înțelegerii sunt confidențiale pentru a proteja interesele copiilor”, a continuat aceasta.

O sursă apropiată Angelinei le-a spus celor de la ET că Jolie este „încântată pentru următoarea etapă și mulțumită de progresul pe care l-au făcut pentru sănătatea familiei lor”.

La începutul săptămânii trecute, Angelina și Brad au cerut extinderea programării judecătorului privat. A fost programat un proces pentru custodia celor șase copii ai cuplului, în data de patru decembrie, judecătorul încercând să obțină înțelegerile până în iunie 2019, însă acesta nu va mai avea loc în urma negocierilor. O sursă le-a spus celor de la ET la începutul lunii noiembrie că „ambele părți lucrează împreună pentru a obține o înțelegere în afara tribunalului și a evita un proces”.

Angelina Jolie a depus actele de divorț în septembrie 2016, după doi ani de căsnicie. În ultimii doi ani, actorii s-au luptat pentru custodia celor șase copii.

Citește și:
Brad Pitt se simte „mult mai fericit și pregătit să înceapă o nouă relație' după divorțul de Angelina Jolie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people