Brad Pitt și Angelina Jolie au ajuns la un nou stadiu în procesul de divorț

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016, însă nici acum divorțul celor doi nu a fost finalizat.

Brad Pitt și Angelina Jolie au ajuns la un nou stadiu în procesul de divorț

Despărțirea cuplului Brad Pitt & Angelina Jolie nu a fost una deloc ușoară. De fapt, putem să spunem că a fost exact opusul, mai ales dacă luăm în calcul faptul că divorțul celor doi nu a fost nici acum finalizat.

Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat că se despart în 2016 și da, iată că nici după aproape patru ani de atunci, ei nu au reușit să ajungă la un acord cu privire la împărțirea bunurilor comune, a averii acumulate pe durata căsătoriei și, cel mai important, la o decizie privind custodia copiiilor.

Anul trecut a fost unul dificil pentru cei doi actori, Brad Pitt încercând în nenumărate rânduri să reia legătura cu copiii săi, iar Angelina s-a folosit din plin de dorința acestuia pentru a-i impune mai multe condiții cu privire la divorț.

Potrivit unei surse citate de Us Weekly, tensiunile dintre cei doi au început acum să se aplaneze. „Lucrurile dintre Brad și Angelina sunt mai bune decât oricând. Sunt mult mai amabili unul față de celălalt și dispuși să rezolve pe cale amiabilă toate problemele, astfel încât amândoi să fie mulțumiți cu deciziile luate”, a precizat sursa.

La finalul anului trecut a devenit public faptul că Angelina Jolie este foarte supărată pe Brad Pitt din cauza faptului că acesta nu era de acord ca ea să se mute în afara Statelor Unite ale Americii cu cei 6 copii. „Angelina este foarte frustrată de faptul că Brad nu îi permite ca ea și copiii să locuiască în altă parte”, a declarat o sursă apropiată vedetei pentru HollywoodLife. „Este singurul lucru care o nemulțumește pentru că are un impact asupra modului în care vrea să își trăiască viața. Angelina are o casă în Cambodgia, mai multe locuințe pe continentul african și și-ar dori să își crească acolo copiii. Însă Brad nu este deloc de acord cu acest aspect și a spus foarte clar că nu este un lucru negociabil. Prin urmare, Angelina se vede obligată să locuiască în America până când gemenii vor implini 18 ani, însă acest lucru este foarte frustrant pentru ea”.

Mai mult decât atât, potrivit unor documente oficiale obținute în 2019 de publicația The Blast, cuplul „a cerut mai mult timp” judecătorilor care se ocupă de divorțul lor pentru a ajunge la un consens cu privire la modul în care să își împartă averile. Conform unor surse, Jolie ar avea o avere de 100 de milioane de dolari, în timp ce Brad Pitt, 300 milioane de dolari.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jolie a acordat recent un interviu publicației Madame Le Figaro în care a vorbit despre modul în care s-a schimbat după despărțirea de Brad Pitt. „Era complicat. Nu mă mai recunoșteam și devenisem, nu știu cum să spun mai bine, mică, fără importanță, chiar dacă nu arătam asta. Eram profund tristă, eram rănită. În plus, mă confruntam și cu unele probleme de sănătate. Toate aceste lucruri m-au adus cu picioarele pe pământ și mi-au adus aminte că suntem foarte norocoși că suntem în viață. Este o lecție pe care vreau să o dau mai departe copiiilor mei: ideea de a o lua de la capăt și, după momente grele, posibilitatea de a regăsi fericirea. A trebuit să redescopăr fericirea”.

Jolie și Pitt au împreună șase copii – Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 13 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 11 ani.

Citește și:
Angelina Jolie „s-a simțit obligată” să se mărite cu Brad Pitt și nu mai vrea să se căsătorească vreodată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video