Brad Pitt se teme că Angelina Jolie se va muta cu copiii în Londra

Conflictul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie continuă. Actorul se teme acum că vedeta din "Maleficent" se va muta cu cei șase copii în Londra.

Brad Pitt se teme că Angelina Jolie se va muta cu copiii în Londra

Deși credeam că lucrurile între Brad Pitt și Angelina Jolie încep să se repare, iar cei doi vor ajunge la o înțelegere, se pare că procesul lor de divorț se complică în fiecare zi.

Brad Pitt, în vârstă de 54 de ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 43, s-au despărțit în 2016, însă nici până acum nu s-a sfârșit lupta pentru custodia celor șase copii. Potrivit unei surse apropiate citate de Daily Mail, Brad se teme că fosta sa soție se va muta cu copiii în Londra, fiind foarte dificil pentru acesta să îi viziteze. Nu este un secret că Angie vrea custodie deplină asupra copiilor și să se mute peste hotare. Deși are custodie fizică, ea nu se poate muta fără acordul lui Brad. Acesta nu își dorește să fie nevoit să zboare 8-9 ore de fiecare dată când își dorește să își vadă copiii. El încearcă să păstreze acest status quo.'

Angelina Jolie se află în Londra pentru filmările noului ei film, „Maleficent 2”, însă o mutare a copiilor va fi cu siguranță un lucru dificil pentru Brad Pitt, care își continuă cariera în Statele Unite. Desigur, acest conflict nu este singurul izbucnit în ultima perioadă. Angelina Jolie l-a acuzat pe acesta că nu a plătit o pensie alimentară potrivită pentru cei șase copii.

Reprezentanții lui Brad Pitt au dezmințit această afirmație, spunând că el a ajutat-o pe Angelina să cumpere o nouă casă și să plătească facturile. Avocata Angelinei a continuat însă demersurile în instanță, spunând că acești bani au fost doar un împrumut și nu o pensie alimentară adevărată.

Nu pot cădea de acord la absolut nimic. Iar se ceartă', a declarat un prieten pentru Daily Mail.

Citește și:
Conflictul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie în privința pensiei alimentare continuă

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people