Brad Pitt se folosește de relația cu Nicole Poturalski pentru a se răzbuna pe Angelina Jolie

Brad Pitt și noua sa iubită au petrecut o vacanță romantică chiar în locul în care actorul s-a căsătorit cu Angelina Jolie în urmă cu șase ani.

Brad Pitt se folosește de relația cu Nicole Poturalski pentru a se răzbuna pe Angelina Jolie

Brad Pitt a reușit să surprindă pe toată lumea atunci când a fost fotografiat în compania lui Nicole Poturalski, noua sa iubită. Se pare că tânăra, în vârstă de 27 de ani, este căsătorită de opt ani de zile cu Roland Mary, proprietarul restaurantului Borchardt, din Berlin, cu care are și un copil.

Brad Pitt ar fi întâlnit-o pentru prima dată pe Nicole în august 2019, chiar la restaurantul soțului ei. Actorul se afla acolo pentru promovarea filmului Once Upon a Time in Hollywood. Ulterior, cei doi s-ar fi întâlnit în Los Angeles. În plus, au fost fotografiați împreună și la concertul lui Kanye West, care a avut loc în noiembrie 2019.

Ultima escapadă a cuplului a avut loc în Franța, chiar în ziua în care Brad și Angelina s-au căsătorit, în urmă cu șase ani. Ba mai mult decât atât, actorul a ales să își petreacă vacanța cu noua iubita, la Château Miraval, locul unde s-a desfășurat și ceremonia de căsătorie cu Angelina Jolie.

Potrivit unor surse apropiate, alegerea lui Brad nu a fost una întâmplătoare. Se pare că actorul și-a dorit să se răzbune pe fosta sa soție, cu care încă se află în proces. Deși cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu încă din 2016, divorțul lor a fost finalizat de-abia în 2019. Însă, după mai bine de patru ani, cei doi actori încă se luptă pentru custodia copiilor și împărțirea averii. Brad Pitt pare că s-a săturat de această situație și a decis să o umilească public pe fosta sa soție. „Brad știa exact ce face și ce reacție îi va stârni Angelinei în momentul în care a decis să o ducă pe Nicole la Miraval, chiar în ziua în care își sărbătoreau nunta. Pur și simplu nu îi pasă dacă Angelina se simte atacată. Chiar speră să o facă”, a declarat o sursă apropiată pentru US Daily Report.

Citește și:
Ce crede Angelina Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people