Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că îngreunează procesul de custodie

Angelina Jolie cere demisia judecătorului în cazul divorțului său de Brad Pitt, fiind nemulțumită de evoluția cazului, iar actorul îi dă replica.

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că îngreunează procesul de custodie

Angelina Jolie a cerut recent descalificarea judecătorului privat care se ocupă de cazul divorțului ei de Brad Pitt, pe motiv că nu ar fi oferit destule informații privind legăturile sale cu unul dintre avocații actorului.

În noile documente legale obținute de USA TODAY, avocații lui Brad Pitt au reacționat la cererea Angelinei Jolie de a descalifica judecătorul John W. Ouderkirk, care a mai colaborat cu celebrul cuplu de câteva ori înainte – inclusiv a oficializat nunta lor din 2014 – cu numai două luni înainte de a începe procesul de custodie.

„Ținând cont de aceste acțiuni, cererea formulată de Jolie arată rea voință și disperare, nu mai vorbim de ignorarea intenționată a procedurilor legale ce ar putea duce la descalificarea personalului judiciar în cazul unui conflict legitim„, au precizat avocații lui Brad Pitt în documentele legale.

Jolie a depus un dosar la Curtea Supremă din Los Angeles în care susține că judecătorul John W. Ouderkirk ar trebui eliminat din dosarul său de divorț depus în 2016, findcă acesta nu a dat suficiente detalii în ceea ce privește restul de alte cazuri în care a fost implicat alături de avocatul lui Brad Pitt, Anne C. Kiley.

Ouderkirk „nu a dezvăluit cazurile care au demonstrat actuala, continua, repetata relație dintre acesta și avocatul reclamatului”, apare în dosar. Mai mult, se pare că avocatul lui Pitt ar fi susținut interesele financiare ale judecătorului, pledând pentru ca acesta să rămână pentru soluționarea dosarului și să continue să încaseze taxe, contrar voinței ambelor părți.

Precum multe alte cupluri celebre, Angelina Jolie și Brad Pitt au angajat un judecător privat în rezolvarea dosarului de divorț, pentru a păstra secrete cât mai multe date personale și financiare. Totuși, unele decizii legale trebuie luate urmând procedura standard a instanței.

Dosarul depus de actriță se bazează pe faptul că un judecător privat trebuie să respecte aceleași reguli de păstrare a informațiilor și de evitare a conflictului de interese care se aplică și celorlalți judecători, pentru a rămâne imparțial.

În 2018, Jolie a depus acte spunând că fostul ei soț nu plătește suficient pentru creșterea copiilor, însă avocații acestuia au respins acuzațiile, numindu-le doar o încercare de a atrage publicitate negativă în jurul despărțirii lor. Angelina Jolie și Brad Pitt au format un cuplu timp de 12 ani și au fost căsătoriți timp de alți doi ani, până când Jolie a depus actele de divorț în 2016. Cei doi au 6 copii: Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani, și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 12 ani.

Citește și:
Angelina Jolie nu reușește să îmbunătățească relația lui Brad Pitt cu copiii lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people