Brad Pitt, nemulțumit de modul în care Angelina Jolie crește copiii lor

Aparent, Brad Pitt nu este mulțumit de alegerile pe care Angelina Jolie le face în materie de bone și legat de persoanele care petrec mai mult timp alături de copiii lor.

Brad Pitt, nemulțumit de modul în care Angelina Jolie crește copiii lor

Deși Angelina Jolie și Brad Pitt au depus actele de divorț în 2016, lupta pentru custodia copiilor nu s-a terminat nici acum și este una abundentă în declarații acide și dezvăluiri surprinzătoare despre cei doi actori.

Nu se cunosc multe detalii despre deciziile pe care judecătorii le-au luat în ceea ce privește persoana care deține custodia copiilor dar, potrivit surselor, Angelina Jolie a fost desemnată cu creșterea copiilor, dar custodia este comună și Brad Pitt are dreptul să îi viziteze și să petreacă timpul cu ei.

Brad Pitt este însă foarte interesat de viața copiilor săi și urmărește cu atenție toate știrile și imaginile care apar în presă. Actorul în vârstă de 55 de ani pare că este foarte nemulțumit de persoanele pe care Angelina le-a desemnat a avea grijă de cei mici
, în special după ce au apărut recent imagini în care copiii erau însoțiți la cumpărături doar de gărzile de corp ale Angelinei.

Imaginile în cauză îl arată pe un bodyguard al actriței în timp ce merge prin magazine împreună cu Vivienne, în vârstă de 10 ani, și Shiloh, în vârstă de 12 ani, iar Angelina nu a fost alături de ele.

„Brad este dezamăgit că nu poate petrece mai mult timp alături de copiii lui, nu îi vede crescând. Pentru Brad, cea mai urâtă parte a divorțului nu a fost faptul că a pierdut-o pe Angelina, ci că nu își mai poate vedea zilnic copiii”, a declarat o sursă pentru Hollwoodlife.com.

„Brad este supărat că nu poate avea un rol mai activ în creșterea copiilor și nu îi place deloc atunci când vede că ei petrec foarte mult timp cu gărzile de corp sau asistenții pe care Angelina i-a angajat și pe care Brad nu i-a întâlnit niciodată și nici nu a fost de acord cu angajarea lor
. Lui nu îi place ideea că există niște stăini care petrec atât de mult timp influențându-i copiii”, a mai adăugat sursa.

Brad și Angelina au șase copii, Maddox, în vârstă de 17 ani, Zahara, 14 ani, Pax, 15 ani, Shiloh, 12 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 10 ani.

Citește și:
Brad Pitt a făcut o nouă cucerire: tânăra are 23 de ani și este fiica unei celebre actrițe

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people