Brad Pitt face o referință amuzantă despre Prințul Harry în discursul său de la Premiile BAFTA

Brad Pitt câștigă un premiu la fiecare eveniment important, actorul meritând probabil și o distincție pentru discursurile amuzante pe care le-a avut până acum.

Brad Pitt face o referință amuzantă despre Prințul Harry în discursul său de la Premiile BAFTA

Brad Pitt este marele câștigător în acest sezon al premiilor, el primind aseară, în cadrul Premiilor BAFTA, trofeul pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul său din Once Upon a Time in Hollywod. Actorul nu a fost prezent la eveniment, însă a pregătit un discurs amuzant, care a fost citit de colega sa, Margot Robbie.

„Hey Marea Britanie, am auzit că ai ajuns singură – bine ai venit în club”, a transmis actorul, care a lipsit din cauza unor obligații de familie, mai multe surse declarând însă că nu este vorba despre o problemă serioasă.

Brad a continuat apoi discursul cu o referință despre Prințul Harry, actorul scriind că își va numi premiul „Harry”, pentru că el „era foarte încântat să îl aducă înapoi în Statele Unite”, fiind vorba desigur despre decizia Ducelui și Ducesei de Sussex de a-și împărți timpul între America de Nord și Marea Britanie.

Prințul Harry și Meghan Markle se află în Canada, în timp ce Prințul William și Kate Middleton au participat la Premiile BAFTA.

Brad Pitt a devenit preferatul fanilor în acest sezon al premiilor. El a câștigat deja la Globurile de Aur, SAG Awards, Critics’ Choice Award, fiind nominalizat și la Premiile Oscar, unde are șanse mari să câștige. Fiecare discurs de mulțumire a fost amuzant, el vorbind până acum despre relațiile eșuate și profilul său de Tinder. Cu toate acestea, momentul preferat al fanilor rămâne întâlnirea sa cu Jennifer Aniston în culisele SAG Awards.

Citește și:
Cine îl va însoți pe Brad Pitt la decernarea Premiilor Oscar

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people