Brad Pitt & Angelina Jolie: ce s-a întâmplat, de fapt, la prima întâlnire față în față de la anunțarea divorțului

Pentru prima dată de la anunțarea divorțului în 2016, Brad Pitt și Angelina Jolie au stat față în față în timpul unei discuții oficiale.

Brad Pitt & Angelina Jolie: ce s-a întâmplat, de fapt, la prima întâlnire față în față de la anunțarea divorțului

Pe 30 ianuarie Brad Pitt și Angelina Jolie s-au întâlnit față în față pentru prima dată de la anunțarea divorțului și au petrecut trei ore împreună.

Potrivit surselor citate de Hollywoodlife, întâlnirea a fost „una intensă”, iar scopul întrevederii l-a constituit custodia copiiilor.” Există numeroase discuții despre bonele pe care Angelina le-a desemnat ca să îi acompanieze pe copii pe durata vizitelor pe care i le vor face lui Brad”, a declarat o sursă pentru In Touch.

„Avocatul lui Brad a avut numeroase obiecții și acum încearcă să cadă de comun acord și să stabilească exact condițiile în care vor avea loc întrevederile dintre Brad și copii”, a mai precizat sursa, adaugând că un alt punct important al întâlnirii l-a constituit stabilirea unui acord financiar în urma divorțului.

„Brad a fost de acord cu întâlnirea sperând că va ajunge la un compromis cu Angelina”, a adăugat sursa. „Este epuizat și spera ca totul să se termine dacă are ocazia să vorbească față în față cu Angelina. Este frustrat că lucrurile durează atât de mult și speră ca divorțul atât de costisitor să se termine cât mai repede pentru a-și vedea de viață”.

La finalul anului trecut, Pitt și Jolie au ajuns la o înțelegere benefică ambelor părți în ceea ce privește custodia copiilor. „A fost stabilită o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor și a fost semnată de ambele părți și de judecător”, a declarat Samantha Bley DeJean, avocata Angelinei. „Înțelegerea, care se bazează pe recomandările evaluatorului custodiei copiilor, exclude nevoia unui proces. Detaliile înțelegerii sunt confidențiale pentru a proteja interesele copiilor”, a continuat aceasta.

O sursă apropiată Angelinei le-a spus celor de la ET că Jolie este „încântată pentru următoarea etapă și mulțumită de progresul pe care l-au făcut pentru sănătatea familiei lor”. Brad și Angelina au șase copii, Maddox, în vârstă de 17 ani, Zahara, 14 ani, Pax, 15 ani, Shiloh, 12 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 10 ani.

Citește și:
Brad Pitt crede că Angelina Jolie manipulează publicul cu aparițiile frecvente alături de copii, în contextul luptei pentru custodie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people