Brad Pitt a avut un discurs amuzant la Globurile de Aur 2020, iar reacția lui Jennifer Aniston a fost pe măsură

Invitații la Globurile de Aur 2020 au avut parte de câteva momente memorabile, printre acestea numărându-se și discursul lui Brad Pitt.

Brad Pitt a avut un discurs amuzant la Globurile de Aur 2020, iar reacția lui Jennifer Aniston a fost pe măsură

Brad Pitt a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un lungmetraj, iar discursul lui de mulțumire a stârnitul amuzamentul tuturor, reacția lui Jennifer Aniston fiind însă cea urmărită de toată lumea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bradangelina_love (@bradangelina_love) on

Actorul a urcat pe scenă pentru acceptarea premiului, iar în cadrul discursului el a vorbit despre personajul lui Leonardo DiCaprio din Titanic, precum și despre motivul pentru care nu a venit însoțit de mama sa la acest eveniment.

În cadrul discursului el a mulțumit celorlalți actori din categoria sa, precum Tom Hanks, Anthony Hopkins, Al Pacino și Joe Pesci, vorbind totodată și despre regizorul filmului Once Upon a Time in Hollywood și despre colegul lui, Leonardo DiCaprio.

„Trebuie să încep prin a-i mulțumi lui Quentin. Omul, mitul, legenda, pentru această experiență, pentru film, unul pe care nu îl voi uita. Îți mulțumesc, fratele meu, apreciez”, a spus Brad Pitt.

„Totodată, trebuie să îi mulțumesc partenerului meu, LDC. Înainte de The Revenant obișnuiam să văd cum colegii lui acceptau premii și îi mulțumeau… Știu de ce, el este un actor bun, este un gentleman. Nu aș fi aici fără tine, îți mulțumesc și să știi că aș fi împărțit acea plută cu tine”, a spus Brad Pitt, amintind de scena din Titanic în care personajul lui Leonardo DiCaprio nu s-a putut salva, neavând loc pe acea ușă pe care a plutit partenera sa.

Înainte de a părăsi scena, Brad Pitt a făcut un comentariu amuzant, explicând de ce nu a venit însoțit de mama sa. „Am vrut să o aduc pe mama mea, însă nu am putut. Asta deoarece despre orice femeie care ajunge lângă mine se spune că este noua mea iubită. Ar fi fost ciudat.”

Potrivit unui martor prezent la eveniment, fosta parteneră a actorului, Jennifer Aninston, s-a bucurat de fiecare moment și a râs în timpul discursului lui Brad Pitt. „Ea avea un zâmbet uriaș pe față”, a spus sursa, spunând că actrița părea cu adevărat fericită pentru actor.

Citește și:
Cele mai HOT cupluri la Globurile de Aur 2020

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people