Bono a rămas fără voce în timpul concertului din Berlin

Formația U2 a concertat în Berlin serile trecute și a fost nevoită să amâne show-ul după ce Bono a rămas fără voce în timp ce cânta.

Bono a rămas fără voce în timpul concertului din Berlin

Bono le-a transmis fanilor câteva informații în privința stării lui de sănătate, printr-o postarea pe contul de Instagram al formației U2. „Am fost la un doctor foarte bun, iar cu ajutorul lui voi putea relua turneul. Sunt fericit și liniștit că nu a fost nimic serios. Starea mea de liniște se datorează și publicului din Berlin, care a fost foarte înțelegător. A fost o atmosferă incredibilă, urma să fie una dintre acele nopți de neuitat, dar nu din acest motiv. De abia așteptăm să revenim pe 13 noiembrie”.

„Concertul din Berlin a început complet normal, fără întâmplări neobișnuite. Am fost acolo și în ziua precedentă și era exact aceeași energie. Apoi, în timpul celei de-a patra melodii, `Red Flag Day`, am observat că pe Bono îl deranja ceva. La început, am crezut că poate a uitat versurile sau că microfonul are o problemă tehnică. Era ciudat pentru că nici măcar nu a cântat în timpul refrenului, dar oamenii l-au ajutat și au cântat în locul lui”, spune unul dintre fanii U2, Stephanie Kaeppler, din Hamburg.

Actrița Ashley Judd se afla, de asemenea, la concert, aceasta postând pe Instagram „Vocea lui era clară și pură dar apoi…nu a mai scos niciun sunet”.

God bless this dear man and his naked, public vulnerability tonight. He burst on stage and sang Blackout' with even more prowess and energy than last night. Lights of Home' was beautiful and the crowd was wild and so with the band (of course, #larrymullinjr #adamclayton, and #Edge were on fire) during I Will Follow.' Next was Red Flag Day' and one moment the voice was clear and pure and then….no sound came out. I thought, given it was so abrupt, that the microphone had had a technical glitch. #bono struggled on, spoke with a raspy voice the words of Beautiful Day,' then made a physical gesture of complete surrender and humility in the obvious, public moment of total powerlessness. He explained as best he could in his own bewilderment that he didnt know what happened, the band would take a break and either come back on or return to #Berlin for a make up show. Grace and mercy in the crowd and its empathetic understanding was heart- warming to witness. We are all human and things happen. We are human beings not human doings and no one is an invincible machine. #u2 @u2eitour #songsofexperience

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd) on

După ce și-a cerut nenumărate scuze publicului, Bono a anunțat că nu ar fi corect să continue dacă nu poate da tot ce are mai bun. Împreună cu restul formației au mers în culise, în timp ce fanii au așteptat să afle dacă problema a fost rezolvată și dacă se vor întoarce pe scenă.

„După 40 de minute cineva din echipa de organizare a turneului a anunțat că nu pot continua. Publicul a fost foarte înțelegător și toată lumea a aplaudat în semn de suport. Majoritatea celor cu care am vorbit erau dezamăgiți că a trebuit să se oprească în acest fel, dar, în final, sănătatea lui Bono este mult mai importantă decât un concert”, a adăugat Stephanie Kaeppler.

Show-ul de la Berlin face parte din turneul U2 intitulat `Experience + Innocence`, care vine în urma succesului imens de anul trecut al omagiului adus albumului `The Joshua Tree`, cu ocazia aniversării de 30 de ani.

Citește și:
Pink a uitat versurile în timpul unui concert, iar fanii au lăudat-o

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people