Boala lui Răzvan Fodor este motivul pentru care artistul abia așteaptă să se vaccineze

Boala lui Răzvan Fodor este motivul pentru care acesta de-abia așteaptă vaccinarea împotriva coronavirusului. Artistul a povestit că infectarea i-ar pune viața în pericol.

Boala lui Răzvan Fodor este motivul pentru care artistul abia așteaptă să se vaccineze

Boala lui Răzvan Fodor i-ar putea pune în pericol viața, în cazul în care acesta s-ar infecta cu noul coronavirus. Artistul a mărturisit că se numără printre românii care de-abia așteaptă să se vaccineze, ca să înlăture cu totul acest risc.

Boala lui Răzvan Fodor este, de altfel, una de care se estimează că suferă o parte importantă a populației – este vorba despre astmul bronșic, o afecțiune caracterizată prin inflamația cronică a căilor aeriene, ce determină limitarea fluxului de aer. Se estimează că în România prevalența astmului este între 4 și 6%, iar crizele, caracterizate de tuse și senzație de sufocare, pot fi declanșate de alergeni, infecții respiratorii sau vremea rece.

Fodor a mărturisit că suferă astm bronșic, și din această cauză se află în categoria cu risc ridicat de infectare cu noul coronavirus. „Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid-19 niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la Adela le facem cu masca pe față”, a spus artistul la Antena Stars.

Boala lui Răzvan Fodor îl încadrează pe acesta în categoria de risc în ceea ce privește coronavirusului, însă există diferențe în funcție de activitatea bolii. Pentru cei care nu au mai avut probleme de mulți ani, riscul este mai scăzut, însă pentru cei cu astm foarte activ riscurile pot fi ridicate.

Însă boala lui Răzvan Fodor nu este singura problemă de sănătate din familie. Și soția acestuia s-a plâns de pierderi de memorie care au debutat odată cu sarcina. „Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele.”, glumea Irina Fodor.

Citește și:
Adela Popescu a renunțat cu ani în urmă la rolurile din seriale. Motivul îngrijorător pentru care a făcut asta

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people