Blake Lively și Ryan Reynolds și-au mărit familia. Actrița a născut în secret

Familia cuplului Blake Lively & Ryan Reynolds s-a mărit!

Blake Lively și Ryan Reynolds și-au mărit familia. Actrița a născut în secret

Potrivit Us Weekly, prima publicație care a anunțat știrea, Blake Lively, în vârstă de 31 de ani, a născut pentru a treia oară. Mai mult decât atât, se pare că bebelușul s-a născut în urmă cu două luni.

Celebrul cuplu nu a dezvăluit până acum numele sau sexul bebelușului și nici nu a făcut vreun comentariu cu privire la noul membru al familiei.

În luna mai Blake Lively a făcut o surpriză tuturor, apariția ei la premiera din New York a filmului soțului ei, „Pokémon Detective Pikachu' fiind modul perfect de a anunța că este însărcinată pentru a treia oară. Actrița a purtat o rochie galbenă Retrofête, care i-a pus în evidență burtica de gravidă.


Blake Lively și Ryan Reynolds mai au împreună două fiice, James, în vârstă de 4 ani și Inez, în vârstă de 2 ani.

Faptul că familia lui Blake și Ryan s-a mărit nu este deloc suprinzător, deoarece în 2016 actrița a declarat că ei își doresc o familie mare. „Sunt unul dintre cei cinci copii. Soțul meu este unul dintre cei patru, așadar suntem în mod oficial o familie mare. Puteți merge pe site-ul nostru și vă vom da o parte din copiii noștri.”

În aceeași perioadă, Blake a declarat pentru o revistă internațională cât de protectoare este când vine vorba intimitatea familiei ei. „Este lucrul pe care îl protejez cel mai mult și lucrul care simt că este cel mai expus atunci când mă simt exploatată”, a spus actrița.

Ea a explicat că este conștientă de atenție pe care o primește din cauza vieții pe care a ales-o, însă vrea ca fiicele ei să aibă parte de o viață normală. „Ryan a avut o viață de copil normală și ne dorim ca fetele noastre să aibă aceeași viață normală de care ne-am bucurat și noi. Nu vrem să le luam ceea ce noi am avut, deoarece ar fi foarte egoist.”

Citește și:
Ryan Reynolds, declarații amuzante despre viața lui sexuală cu Blake Lively

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video