Blake Lively și Ryan Reynolds, reacție adorabilă la auzul vocii fiicei lor la un concert Taylor Swift

Blake Lively și Ryan Reynolds au lăsat copiii acasă pentru a putea petrece liniștiți o seară în doi la concertul prietenei lor Taylor Swift, care a avut loc sâmbătă în Massachusetts.

Blake Lively și Ryan Reynolds, reacție adorabilă la auzul vocii fiicei lor la un concert Taylor Swift

Deși fiica lor, James, a rămas acasă, ea a reușit totuși să își facă vocea auzită … la propriu.

Vocea fetiței de 3 ani a fost auzită în timpul piesei „Gorgeous', pe care Taylor a cântat-o în timpul concertului. Blake și-a scos telefonul pentru a o filma pe Taylor cântând melodia pe care și fiica ei a cântat-o, dar atât ea cât și Ryan au fost adorabil de șocați când au auzit vocea micuței răsunând în tot stadionul. Reacția părinților a fost surprinsă de către fanii din stadion și a devenit virală.


Lively și Reynolds, care mai au o fiică de un an, Ines, au urmărit concertul din primele rânduri în timp ce au dansat împreună, demonstrând o dulce afecțiune. Au stat lângă alți prieteni faimoși de-ai cântăreței precum Gigi Hadid care a mai participat la alte două concerte Taylor Swift în ultima lună.

Blake Lively & Ryan Reynolds sunt prieteni cu Taylor Swift de câțiva ani buni. Au participat în 2016 la faimoasa ei petrecere de 4 iulie la casa de pe plajă a cântăreței din Rhode Island. Lively era însărcinată în acel moment cu al doilea copil, Ines. După ce Blake a născut, Swift a vizitat cuplul la spital iar câteva săptămâni mai târziu le-a făcut o vizită la casa lor din suburbiile New York.

Citește și:
Blake Lively a dezvăluit cum că l-ar înşela pe Ryan Reynolds

Text: Despina Miron
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people