Blake Lively și Ryan Reynolds, într-o ipostază romantică pe platourile de filmare

Blake Lively și Ryan Reynolds ne demonstrează încă o dată că formează cuplul perfect!

Blake Lively și Ryan Reynolds, într-o ipostază romantică pe platourile de filmare

Blake Lively și Ryan Reynolds se află în această perioadă în Croația unde actorul filmează o nouă reclamă pentru brand-ul său de gin. Alături de o imagine de pe platourile de filmare – despre care Reynolds a precizat că a fost realizată de soția lui – starul din Deadpool a mai împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram o imagine în care apare alături de soția lui.

În fotografia care o prezintă pe Lively stând în brațele lui Reynolds, actrița este îmbrăcată sport, zâmbește larg și își îmbrățișează cu putere soțul. În plus, același zâmbet larg îl are și Ryan, demonstrând încă o dată cât de bine se distrează împreună și cât de mult se iubesc.

Ryan a mai adăugat o fotografie amuzantă și pe Instagram Story, în care apare alături de actrița Salma Hayek, precizând că el se află în imagine cu cu soția lui Blake Lively.

Cei doi sunt celebri pentru modul amuzant în care interacționează pe rețelele de socializare, dar și pentru interviurile în care povestesc detalii distractive din viața lor.

În luna decembrie, invitat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Reynolds a vorbit despre relația cu Blake, dar și despre cei doi copii ai cuplului, Inez în vârstă de 2 ani și James, 4 ani. „Cumva, m-a făcut o persoană mai bună, cred. Cumva, îmi e dor să fiu îngrozitor”, a declarat el. „Este greu, Este întotdeauna o provocare, doi copii. Îmi vine mereu să ațipesc, dar este un vis frumos”.

Citește și:
Ryan Reynolds face declarații amuzante despre viața lui sexuală cu Blake Lively

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people