Blake Lively ne învață cum ar trebui să răspundem comentariilor răutăcioase de pe internet

Blake Lively a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care poartă un costum în carouri, alături de care a adăugat descrierea „Merge cineva la picnic? Aduc eu fața de masă”.

Blake Lively ne învață cum ar trebui să răspundem comentariilor răutăcioase de pe internet

Un fan al actriței nu a fost impresionat de ținuta purtată, sfătuind-o pe Blake „să-și angajeze un stilist sau să-l concedieze pe cel care o ajută în alcătuirea ținutelor'. Blake i-a mulțumit criticului pentru sfat, continuând „Alas, am încercat de nenumărate ori să o concediez pe @blakelively, dar este în zadar. Nu mă lasă în pace'.

Picnic anyone? Ill bring the tablecloth…

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Răspunsul vine la o săptămână după ce un alt fan de pe Instagram i-a scris lui Blake că „nu știe că trebuie să pună spațiu între un tag și un emoji pentru a funcționa', în urma postării unei serii de fotografii în care apare alături de soțul ei, Ryan Reynolds, iar emoji-ul din descriere nu apare din cauza unei greșeli de redactare. Comentariul nu a trecut neobservat de Blake, care a răspuns: „Ai punctat foarte bine! @blakelively este atât de naivă!'.

Din fericire, atât Blake, cât și Ryan Reynolds au simțul umorului foarte dezvoltat, fiind surprinși de mai multe ori făcând glume unul pe seama celuilalt.

În luna mai a acestui an, actrița din `Gossip Girl` l-a tachinat pe Ryan în legătură cu prietenia lui cu Hugh Jackman. „Spațiul dintre voi ar trebui să mă convingă că nu-l iubești mai mult decât pe mine? Bună încercare'.

Happy Birthday to my amazing wife.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Nici Ryan nu se lasă mai prejos când vine vorba de tachinarea soției lui. La împlinirea a 30 de ani, actorul a postat o fotografie cu el și doar jumătate din Blake. Star-ul din `Deadpool` a adăugat și descrierea „La mulți ani soției mele minunate'.

Citește și:
Blake Lively a primit un comentariu de la Baby Spice, iar reacția ei a fost atât de amuzantă

Foto: Instagram

Recomandari
Mai multe din people