Blake Lively a dezvăluit cum că l-ar înşela pe Ryan Reynolds

O persoană cu adevărat specială şi-a făcut apariția în viața actriței Blake Lively, iar aceasta nu este nimeni alta decât Anna Kendrick.

Blake Lively a dezvăluit cum că l-ar înşela pe Ryan Reynolds

Blake Lively a făcut o glumă pe contul său de Instagram, miercuri, spunând că ar fi găsit o strategie prin care să îl înșele pe soțul său, Ryan Reynolds.

@annakendrick47 este o femeie atrăgătoare, versiunea feminină a soțului meu… așa că, asta se pune ca înșelat??' a întrebat ea în timp ce a postat afişul noului film care va fi lansat toamna aceasta.

https://www.instagram.com/p/BkQ-tLwgwL_/?taken-by=blakelively

Anna Knedrick a răspuns postării ei printr-un comentariu, spunându-i actriţei: Sunt atât de fericită că în sfârşit ai făcut asta public.' La rândul său, Ryan Reynolds a replicat: Cel mai ambițios crossover din istorie. Îmi va fi dor de voi.'

Cele două actriţe sunt protagonistele noului film intitulat A simple Favor' bazat pe romanul cu acelaşi nume, care va fi lansat în septembrie 2018.

Kendrick are numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale, chiar dacă opiniile lor nu coincid mereu. Ea este atât de caldă. Chiar şi atunci când iese la iveală caracterul meu dur, ceea ce te face să te apropii de ea,' a declarat actrița.

Citește și:
Ryan Reynolds a dezvăluit că Blake Lively l-a dus la spital, deși era în travaliu

Text: Andreea Burghelea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people